I AFTEN SAMLER VI IND TIL FORDEL FOR UKRAINE

07.03.2022 08:38

I aften samler vi ind til nødhjælp til Ukraine.

I aften samler vi ind til nødhjælp til Ukraine, hvor over en million mennesker lige nu er på flugt, og endnu flere er blevet ramt af krigen.

Indsamlingen sker i samarbejde med Salling Group til fordel for Folkekirkens Nødhjælp, som i øjeblikket samler ind til støtte til krigsramte familier i Ukraine.

Her har AGF’s koncernpartner, Salling Group givet en kontant støtte til indsamlingen til en mio. kr. og følger dermed nødhjælpsorganisationernes opfordring om først og fremmest at donere penge.

Desuden samler Salling Group ind i sine butikker, og sammen sætter vi i aften fokus på nødvendigheden af at hjælpe Ukraine.

Man kan støtte indsamlingen på mobile pay: 222 800

I aften markerer vi også vores støtte til Ukraine ved at spillerne bærer et lille Ukraine flag på deres kamptrøje som efter kampen kommer på auktion, hvor alle indtægter går ubeskåret til hjælpen.

Hold øje med den aktion her på AGF.dk efter kampen. Ved aktionen kan man både få et fint minde om kampen og samtidig støtte hjælpen til Ukraine. 

Udover at støtte indsamlingen på mandag er det også muligt at melde sig som indsamler til Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling, der foregår den 13. marts. Det kan man gøre her >>>

Lad os sammen hjælpe Ukraine. Vi ses i aften!

Støt på mobile pay: 222 800.