MATCHVINDER: - MEGA GODT AT VÆRE VIDERE

05.03.2022 18:47

Helena Pedersen glædede sig over sit sejrsmål, der lørdag bragte AGF Kvindefodbold i pokalsemifinalen.

Der måtte 120 minutters fodbold til i dag i Odense før AGF's kvinder nu er klar til semifinalen i Gjensidige Kvindepokalen efter en 2-1 sejr over Odense Q. For trods en overvægt i spil og chancer til AGF var fynboerne en hård nød at knække lørdag eftermiddag i Ådalen.

Men i tillægstidens var Helena Pedersen på pletten foran mål, hvor hun kunne score sejrsmålet til 2-1. 

- Jeg synes, det var en kamp på vores præmisser. Vi havde bolden meget og spillede den godt rundt. Men der var også momenter, hvor vi var ufokuseret og det gav dem nogle chancer. Men generelt følte jeg, at vi havde godt styr på det igennem hele kampen og vi spiller tålmodigt i dag, sagde Pedersen, der var vågen på en ripost tæt under mål.

- Da jeg scorer, ser jeg Herdel få den ude på kanten og tage den med ind i banen. Så håber jeg bare på, at jeg får den på et indlæg, men hun skyder på mål, og så kommer der en ripost - det har vi fået at vide, at vi skal være opmærksomme på, og så er jeg på den og det var virkelig dejligt at se den gå ind.

- Det føles mega godt at være videre i pokalen og vi glæder os til at spille semifinalen, sagde Helena Pedersen, der kan se frem til at møde enten Brøndby IF eller Fortuna Hjørring i semifinalen - det afgøres først senere.