DITUR OG AGF TRÆKKER TIDEN OP TIL NYT SAMARBEJDE

08.03.2022 13:49

Velkommen til Ditur, der er ny partner i AGF

Fra et hobbyprojekt på teenageværelset til seriøs e-commerce i Aarhus. Det er gået stærkt for ur-forhandleren, Ditur, som blev stiftet af tvillingebrødrene Mikkel og Kasper Dissing i 2014.

Nu er Ditur ind på vej i nye store rammer i et nyt hovedsæde Hasselager ved Aarhus og har egen butik på Store Torv. Og med 8.000 varenumre i sortimentet og mere end 80 ansatte er Ditur nu landets største webshop inden for ure og accessories.

Nu bliver Ditur også ny partner i AGF, når Ditur indtræder som såkaldt Guldpartner i AGF i den århusianske 3F Superligaklub. Det er første gang Ditur nu træder ind som sponsor i sportens verden. At valget er faldet på AGF, er absolut ingen tilfældighed for de to stiftere og medejere.

- Vi er århusianere og Ditur er en århusiansk virksomhed. Byen betyder meget for os - det er her, vi selv er vokset op og det er her vi har skabt vores virksomhed og set den vokse. Derfor er det helt naturligt for os at indgå i et samarbejde med AGF, da vi ledte efter en måde at tage det ekstra skridt på som virksomhed. AGF er ikke alene byens hold, men tilbyder også en professionel og bred platform for vores virksomhed, hvorfra vi har mulighed for at vokse endnu mere og slå vores navn fast, siger Kasper Dissing, medejer og stifter af Ditur.

Butik på Store Torv
Det nye samarbejde med AGF kommer efter Ditur fornylig har åbnet deres en butik på Store Torv i Aarhus. Og selv om virksomheden nu også begynder at ekspandere internationalt, er det vigtigt for Ditur at bevare positionen som Danmarks største online-forhandler af ure - med hovedsæde i Aarhus.

- Vi tror på, at et samarbejde med AGF kan bidrage positivt til vores vækst og øge vores synlighed i et konkurrencepræget marked. Samtidig giver det os som Aarhus-virksomhed en mulighed for at gi’ lidt tilbage til byen, tilføjer Kasper Dissing.

Hos AGF glæder man sig over det nye samarbejde, der blandt andet i fremtiden vil byde på to særlige AGF-ure, som bliver tilgængelige i AGF Fanshoppen og på ditur.dk.

- Vi har i de senere år budt velkommen til flere store virksomheder med base i Aarhus. Og det er glædeligt, at vi nu også kan sige velkommen til Ditur som den seneste. At en nyere lokal virksomhed med en flot vækst, kan se nogle fordele i et samarbejde med os, tillader vi at tage som et skulderklap på, at de platforme og muligheder vi kan tilbyde som samarbejdspartner, er interessante og relevante - også i det marked som Ditur bevæger sig i. Så vi glæder os til at tage hul på samarbejdet og byder varmt velkommen til Ditur, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgård Hansen.

Om Ditur
Ditur tog sine spæde skridt på drengeværelset hos Kasper og Mikkel Dissing i 2014. I dag er de Danmarks største webshop med salg af ure og accessories, og på vej ud på flere internationale markeder. Ditur har på ditur.dk mere end 250.000 kunder om året. Det store udvalg består blandt andet af brands som Seiko, Michael Kors, Skagen Denmark, Dissing, Tissot, Tommy Hilfiger og Daniel Wellington.

Ditur har sit domicil i Hasselager lige udenfor Aarhus, hvor der arbejder 80 mennesker. Sidste år udvidede Ditur med den første fysiske butik på Store Torv i Aarhus.

Fra den spæde start har det hos Ditur været intentionen at sælge moderne og anderledes ure, hvor kunden ikke betaler for mærket, men blot betaler for kvalitet og design. I februar 2020 deltog stifterne i DR1’s program ”Løvens Hule” med selv samme budskab og fik derigennem Jacob Risgaard og Jesper Buch med i ejerkredsen.

Se mere på ditur.dk

KONCERNPARTNERE