DET TYSKE U21-LANDSHOLD HAR BUD EFTER BISSECK

BJ — 24.03.2022 09:30

Yann Aurel Bisseck er udtaget til det tyske U21-landsholds forestående EM-kvalifikationskampe mod Letland og Israel.

Yann Aurel Bisseck har tidligere optrådt på Tysklands ungdomslandshold, og nu har det tyske fodboldforbund igen bud efter Bisseck. Den garderhøje midtstopper, som er i gang med sin første sæson i AGF, er således udtaget til Tysklands kommende U21-landskampe mod Letland og Israel. 

Kommer Bisseck på banen, vil der være tale om debut på U21-landsholdet. Han står i forvejen noteret for 14 ungdomslandskampe fordelt på U19 (7), U18 (3) og U17 (4).

Det tyske trup tæller primært spillere fra den hjemlige liga, men enkelte spillere, der optræder i udenlandske ligaer, er der blevet plads til - heriblandt altså Bisseck.

Med Bissecks udtagelse til U21-landsholdet råder AGF's 3F Superliga-trup pt. over fire spillere, der er U21-landsholdsspillere, idet også Erik Kahl, Albert Grønbæk og Sebastian Hausner optræder på dette niveau.

De tyske U21-EM kvalifikationskampe mod Letland og Israel spilles henholdsvis 25. og 30. marts.

Jing Reec også i nationaltrøjen
Flere AGF'ere er i de kommende dage på opgaver i nationens tjeneste. Se en oversigt her >> - og derudover er Jing Reec blevet udtaget til Australiens U23-landshold, der spiller testkampe mod Ajax Amsterdam og et unavngivent hold i den kommende uge. Her skulle Zach Duncan også have deltaget, men han må stå over på grund af en skade. I talentafdelingen kan to U17-spillere også se frem til at trække nationaltrøjen over hovedet. Mikkel Markdal og Mikkel Kristensen er således blevet udtaget til U16-landsholdet, der møder Schweiz i starten af april.

KONCERNPARTNERE