FLERE AGF'ERE PÅ LANDSHOLDS-OPGAVER

21.03.2022 16:00

Landsholdspausen står for døren, og det er tid til, at en række AGF-spillere trækker i landsholdstrøjen.

Der er dømt landsholdspause, og det betyder nu pause i 3F Superligaen. Men for nogle af vores spillere er det tid til at tørne ud i landsholdstrøjen.

Herhjemme er Albert Grønbæk udtaget til U21-landsholdet, der skal i aktion hjemme mod Belgien i EM-kvalifikationen. Belgierne fører puljen med maksimumpoint, mens Danmark er på andenpladsen.

På det danske U18-landshold er Jonathan Hutters udtaget. Vores unge målmand skal med en tur til Marbella, hvor landsholdet skal spille testkamp mod England.

Af vores udenlandske spillere skal Erik Kahl, Mustapha Bundu og Jon Dagur Thorsteinsson på landsholdsopgaver. Kahl skal med det svenske U21-landshold, der skal spille hjemme mod Irland i EM-kvalifikationen.

Bundu tørner ud for Sierra Leones landshold. Her venter tre testkampe mod henholdsvis Togo, Congo og Liberia.

Endeligt er Jon Dagur Thorsteinsson blevet udtaget til det islandske landshold. Kantspilleren er blandt de udvalgte til Islands to testkampe på udebane mod Finland og Spanien.

Flere kvindespillere på ungdomslandshold
På kvindesiden har vi seks spillere i landsholdstrøjen. Julie Poulsen og Thea Rhode er udtaget til U19-landsholdets EM-kvalifikationskampe i Sverige i begyndelsen af april.

U16-landsholdet har en træningssamling i Vejen, og her er vi stærkt repræsenteret med hele fire spillere på holdkortet. Det drejer sig om Mie Lerche, Karla Nørgaard, Johanne Krøger og Milla Ahrenholdt.