AGF KVINDEFODBOLD: AaB VENTER I AARHUS

05.05.2022 07:00

Lørdag kl. 14 gælder det AaB for AGF Kvindefodbold.

Efter lørdagens dramatiske topkamp i kvalifikationen til Gjensidige Kvindeligaen mod Sundby Boldklub i Ceres Park, venter nu AGF’s kvinder en ny kamp i Aarhus. Den her gang mod AaB på Vejlby Stadion lørdag kl. 14. Man finder billetter her >>

Seneste møde med AaB var i forårspremieren, hvor vi vandt 1-0 oppe i Aalborg. Siden har AaB bøvlet lidt med resultaterne, men har fået skrabet seks point sammen mod vores 11 point. Seneste kamp for AaB var på udebane mod B.93, hvor det blev til et 3-2 nederlag for nordjyderne.

Sidst AaB var i Aarhus var i den sidste kamp i 2021, hvor vi spillede 2-2. Men nu er det altså en ny kamp i jagten på en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen, hvor vi pt. ligger på en af de to pladser, som sikrer en ny sæson. Men feltet er tæt, så det er med at få skrabet alle de point sammen, vi kan – også på lørdag mod AaB på Vejlby Stadion.

Husk vores nye tilbud med AGF Sommer-terrassen, hvor vi - i samarbejde med Østjysk Vinforsyning - inviterer på en ny slags fodboldoplevelse. Læs mere om det her.

Velkommen til en ny spændende kamp for kvinderne på lørdag kl. 14 på Vejlby Stadion.