START FORÅRET PÅ AGF SOMMER-TERRASSEN PÅ LØRDAG

03.05.2022 17:57

Vær med til premieren på AGF Sommer-terrassen.

Når AGF’s kvinder møder AaB på Vejlby Stadion på lørdag den 7. maj kl. 14 har vi premiere på et helt nyt sommerkoncept. For nu kan man rykke skovturen til fodbold og få en lækker forårsoplevelse med AGF og Østjysk Vinforsyning.

Det kan man på vores nye AGF Sommer-terrasse, der er et nyt område med overdækning, musik og hyggelig indretning, hvor du og dine venner sidder på tæpper og nyder dejlig vin fra vores vinbar fra Østjysk Vinforsyning.

De hyggelige og anderledes omgivelser skal bidrage til følelsen af havefest mere end den klassiske stadionoplevelse ,og det er en ny form for at gå til fodbold, så det ikke kun handler om øl og pølser, men også om god vin og en hyggelig stemning.

Så kom og vær med - hvad end du er fodboldinteresseret, vil nyde det gode fællesskab, eller hvis du bare vil have et godt glas vin fra Østjysk Vinforsyning - eller naturligvis andre drikkevarer, hvis man er mere til det.

Hvis du ønsker at støtte op om AGF Kvindefodbold og have en hyggelig lørdag på AGF Sommer-terrasse på Vejlby Stadion, kan du købe billet her >>>>>

En billet til AGF Sommer-terrassen inkluderer entré til kampen, en tæppeplads og ét glas ØSTJYSK vin, og koster kun 75 kr.

Vi ses på AGF Sommerterrassen på lørdag. Vi åbner kl. 13.30 og så starter kampen kl. 14.