SÅ ER VI I GANG: 3F SUPERLIGAEN HAR TAGET HUL PÅ OPSTARTEN

16.06.2022 19:47

Første træningsdag er veloverstået. Nu venter opstarten til en ny sæson.

Fredensvang viste sig fra sin bedste side, da 3F Superligaen torsdag tog hul på forberedelserne til en ny sæson under ledelse af den nye cheftræner, Uwe Rösler.

Spillerne blev testet igennem ved dagens træning inden boldene blev sluppet løs på en dag, hvor gensynsglæden var stor og humøret lige så.

- Det var dejligt at være tilbage. Det var en kort session med bip-test, øvelser med bold og intens opvarmning. Og man kan allerede nu fornemme, at der venter en hård preseason - vi ved, at der skal løbes nogle meter nu, men det var dejligt at være tilbage og se gutterne igen, lød det blandt andre fra Nicolai Poulsen foran et større kontingent af medier, der fulgte den første træningsdag. 

Her mødte de også vores nyeste spiller, Tobias Mølgaard som fik overrakt blomster af AGF Fanclub Aarhus på den første dag i sin nye klub. 

- Det var godt at komme i gang i dag og jeg er glad for, at jeg kunne starte op med de andre på den første træningsdag, sagde Tobias Mølgaard.

I de kommende dage støder de spillere, som har været med deres respektive landshold løbende til efter de også har fået lidt ferie - de er alle tilbage inden den første testkamp spilles den 25. juni.

Ved dagens træningsstart var der også et andet nyt ansigt i staben - udover vores nye cheftræner - nemlig Philipp Grobelny, som er bragt ind i trænerstaben.