STOR INTERESSE FOR SØNDAGENS LOKALOPGØR

29.07.2022 08:13

Meget tyder på, at vi igen bliver over 10.000, når Randers FC kommer til Ceres Park søndag. Så skynd dig at sikre din billet.

I søndags var vi mere end 10.000 til hjemmebane-premieren, da vi vandt 3-1 over Viborg FF. Og meget tyder på, at vi igen passerer det magiske 10.000 mærke på søndag, når der er lokalopgør mod Randers FC i Ceres Park. I hvert fald er der fuld tryk på billetsalget her et par døgn før kampstart søndag kl. 14.

- Der er på nuværende tidspunkt flere billetter ude end på samme tidspunkt før seneste kamp. Så vi er meget optimistiske i forhold til, at vi igen bliver over 10.000 til lokalopgøret.

- Når man tager i betragtning, at mange stadig er på sommerferie, er det virkelig en flot opbakning, som vi er meget glade for og vi glæder os til endnu en gang at se et feststemt Ceres Park på søndag, siger marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm.

Mangler man stadig billet, kan de købes her.

Det ser ud til at blive godt vejr igen på søndag, hvor vi åbner AL Bank Fanzonen inden kampen. Her får vi blandt andet besøg af freestyleren Mikkel Christensen, mens de yngste kan hygge sig med hoppeborg og fodboldspil. 

Husk også at få dit AGF-flag med til kampen! Fik du ikke et til Aarhus Walk, så står vi klar med et foran AGF Fanzonen.

På gensyn på søndag til endnu en stor dag i Ceres Park.