HUSK FLAGET PÅ SØNDAG

28.07.2022 15:47

Der var masser af flag i søndags på Ceres Park. Husk flaget igen på søndag. Ellers står vi klar med et nyt.

Flag er smukt. Især når det er hvidt. Bare se på Stadion Allé i søndags, hvor Aarhus Walk gjorde turen til Ceres Park hvid og flot.

Og vi elsker da også flag på Ceres Park. Derfor håber vi, at du vil huske flaget fra Aarhus Walk igen på søndag, når der er lokalopgør mod Randers FC kl. 14. For så kan vi igen sammen skabe en flot hviie stemning, når gutterne løber på banen til det spændende lokalbrag.

Skulle du mangle et flag på søndag, så frygt ej. For vi fortsætter traditionen fra sidste sæson med at udlevere et gratis flag til at tage med ind til kampen og flage for holdet. Flagene udleveres i AL Bank Fanzonen fra et område lige overfor AGF Fanshoppen frem til kampstart.

Flagene er gratis og man må meget gerne tage dem med hjem - især, hvis man husker dem næste gang, vi spiller hjemme. Og bemærk, at der er et begrænset antal flag på søndag, så tag kun et, hvis ikke du har et med hjemmefra.

Så tag et hvidt flag med på søndag og vær med til at sprede stemning på Ceres Park. Og husk at tage det med igen næste gang. Kom så de hviie flag!