HJEMMEBANEPREMIERE PÅ SØNDAG: VIBORG VENTER

BJ — 21.07.2022 08:59

På søndag gælder det sæsonens første hjemmekamp, når Viborg FF er modstanderen i Ceres Park.

På søndag er der lagt op til en festlig åbning på hjemmebanesæsonen, der markeres med Aarhus Walk. Fra kl. 9.30 åbner vi pladsen på Ingerslevs Boulevard, hvor AGF-fans i alle aldre mødes, og frem til kl. 12.30, hvor selve walken starter vil der være forskellige indslag fra scenen, ligesom pladsen vil byde på forskellige aktiviteter for børnene, og der vil være rig mulighed for at slukke tørsten og stillet sulten. Har du endnu ikke set program, så tjek det ud her >>

Velkendt modstander
Selve fodboldkampen fløjtes i gang kl. 14.00 i Ceres Park, og det er en særdeles velkendt modstander, vi står overfor. Hele tre gange mødte vi Viborg i foråret. To gange trak holdet fra domkirkebyen sig sejrrigt ud af denne duel, og et af opgørene endte uden vinder.

Viborg sluttede på en syvendeplads i sidste sæson, og med en sejr i playoff-finalen kvalificerede holdet sig til de indledende kvalifikationskampe til Conference League, som viborgenserne indleder torsdag aften med en udekamp mod SK Suduva fra Litauen. Til denne kamp må cheftræner Jacob Friis undvære de skadede spillere Alassana Jatta, Mikkel Andersen og Lamin Jawara

De tre spillere var heller ikke med i sæsonpremieren i 3F Superligaen, hvor Viborg hentede en flot 2-1-sejr over AaB. I overtiden havde AaB ellers mulighed for at udligne, da midterforsvareren Mads Lauritsen begik straffespark og blev udvist, hvilket betyder, at han ikke er med på søndag. Lucas Lund i Viborg-målet reddede dog forsøget fra 11-meters pletten og sikrede dermed de tre point i sæsonåbningen.

Op til denne sæson har Viborg FF sagt farvel til den tidligere AGF-spillere Frans Putros, der fortsætter i thailandsk fodbold, og derudover er Lars Kramer skiftet til AaB. Nye spillere i den grønne trøje er en anden tidligere AGF'er, Jonas Thorsen, der er kommet til fra AC Horsens, Nils Mortimer fra FC Barcelonas B-hold samt Zan Zaletel fra NK Cejle. Desuden er Nikolas Bürgy, der var lejet i Young Boys i foråret, kommet på en permanent kontrakt.

Som bekendt stiller vi også med flere nye spillere, der kan få deres officielle hjemmebanedebut. Så mød frem og giv Sigurd Haugen, Mads Emil Madsen og Tobias Mølgaard en varm velkomst.

Hjemmebanepremieren mod Viborg FF fløjtes i gang kl. 14.00 i Ceres Park. Men husk som nævnt, at vi mødes på Ingerslevs Boulevard til Aarhus Walk.