19.07.2022 08:14

Vær med til at markere en ny 3F Superliga-sæson på hjemmebane på søndag, hvor vi traditionen tro afholder Aarhus Walk inden kampen. I samlet flok går vi fra Ingerslevs Boulevard langs Stadion Allé til Ceres Park og sæsonens første hjemmekamp.

Vi varmer op til Aarhus Walk med musikalsk underholdning på Ingerslevs Boulevard, og på programmet er naturligvis også en AGF-andagt i Skt. Lukas kirken.

Pladsen åbner kl. 9.30
Allerede kl. 9.30 er du velkommen på Ingerslevs Boulevard, hvor vi byder på et gratis rundstykke til de morgenfriske. Der er også mulighed for at købe en velsmagende kop Aarhus-kaffe fra BKI, og alt kaffe-salget går ubeskåret til tifoarbejdet.

Musikalsk underholdning 
I samarbejde med CERES disker vi op med flere musikalske indslag i løbet af formiddagen. Vi har den store fornøjelse at kunne præsentere Lord Siva, og så bliver der selvfølgelig også et kærligt gensyn med de gamle Aarhus Walk-kendige fra Bogfinkevej og Den Evige Nedtur.

AGF-andagt kl. 11.00
Hvis du vil være med til at sende de bedste tanker til AGF for den nye sæson, så kan du deltage i Skt. Lukas-kirkens AGF-andagt kl. 11.00. Kirken plejer at være fyldt til bristepunktet til denne andagt, så mød frem i god tid.

Mad og drikke
På pladsen på Ingerslevs Boulevard kan du naturligvis både få stillet både din sult og tørst. Der er boder, hvor du kan købe lækre stadionplatter og burgere, og af drikkevarer kan du slukke tørsten med øl eller sodavand. 

Gratis AGF-flag
Husk også, at vi fra kl. 9.30 - og indtil vi ikke har flere - deler AGF-flag ud til alle, der møder frem.

Vi ses til Aarhus Walk på søndag!