3F SUPERLIGAEN TOG HUL PÅ FORÅRET I DAG

06.01.2022 11:00

Juleferien er slut for 3F Superligaen.

I dag - torsdag returnerede 3F Superliga-truppen til Fredensvang for at tage hul på opstarten efter julepausen. De første par dage består primært af fysiske test og indledende øvelser inden weekenden er fri og truppen mandag så for alvor tager hul på opstarten.

Onsdag den 12. januar rejser truppen så på opstartens første træningslejr, der vil foregå på Tenerife, hvor der vil være fokus på træning og ikke spilles nogen testkampe.

Således spilles den første testkamp i opstarten mod EfB den 29. januar. Det forventes at blive Aarhus. Når vi nærmer os skal vi nok fortælle om, hvordan man kan overvære den - live eller på stream.

Senere i januar vender truppen retur til Aarhus og træner frem til den 31. januar, hvor turen så går til Alicante og endnu en træningslejr - med mindre Covid 19 situationen sætter en stopper for det. Hvis alt går som planlagt, vil truppen i Spanien spille tre testkampe mod endnu ukendte modstandere. Når de er på plads, skal vi naturligvis nok informere om muligheden for at følge de pågældende kampe hjemme fra Aarhus.

Truppen returnerer så til Aarhus den 11. februar for at gøre sig klar til forårets første kamp, der står mod SønderjyskE i Haderslev fredag den 18. februar kl. 19. Billetsalget er endnu ikke startet til den kamp.

Første hjemmekamp er mod FC Nordsjælland mandag den 7. marts. Billetsalget til den kamp er åbnet her >>>>

Husk også, at du kan sikre dig et halvårskort til foråret kampe, hvis ikke man i forvejen har sæsonkort. Det kan man her >>>

Man er velkommen til at overvære opstartens forskellige træningspas på Fredensvang, der altså inden den første træningslejr finder sted fredag og mandag. Træningen starter som regel kl. 11. Men det er med forbehold og ønsker man ikke at gå forgæves kan man altid kontakte os via [email protected] for at spørge til muligheden for at overvære træningen.

Klubhuset er lukket for offentligheden og der er ingen adgang til Fredensvang uden et gyldigt Corona-pas - vi beder også om, at man holder afstand til spillerne, så vi sammen kan minimere risikoen for Covid-19 smitte i 3F Superliga-truppen.

AGF Kvindefodbold starter deres forår op på søndag den 9. januar. Mere om det her >>>