SPÆNDENDE PRAKTIKPLADS ÅBEN I AGF

15.12.2022 07:43

Supplér dit studie med et spændende data-drevet forløb. AGF har en åben praktikplads hos vores scouting- og analyseafdeling. 

Studerer du datalogi, datavidenskab, eller lignende, og mangler du et praktikforløb, så er det nu du skal læse videre. For AGF tilbyder nu en praktikplads i den sportslige afdeling hos vores scouting- og analyseafdeling. 

Positionen er oplagt til den studerende fra for eksempel datalogi, datavidenskab, eller lignende som kunne tænke sig at tilføre noget ekstraordinær erfaring med relevans til studiet. Du kommer blandt andet til at beskæftige dig med nye spændende projekter indenfor softwareløsninger, datastruktur og analyse, hvor du arbejder med og lærer af et team af specialister-programmører og data-scouts.

Interesse for data og teknologi er den vigtigste forudsætning fremfor viden indenfor fodbold - selvom dette selvfølgelig er et plus.

Grib denne unikke mulighed for at supplere din uddannelse med praktisk erfaring i et dynamisk, lærerigt og spændende miljø.

Vil du være med på holdet, så send os en kort motiveret ansøgning med et CV til Tim Zink, Head of Research & Analysis på email: [email protected], der også kan svare på spørgsmål til opholdet på email.

Vi søger løbende gennem 2023 til data-teamet og venter på den rette praktikant, men har første stop 5/1-2023.