AGF JULEHJÆLP NÅEDE UD INDEN JUL

12.12.2022 08:58

Fans tog del i uddelingen af årets AGF Julehjælp.

Som vi tidligere har fortalt ruller AGF’s Julehjælp også ud i år. Dermed samler vi - sammen med sponsorer og fans - ind til julehjælp for fjerde år i træk.

I weekenden blev julehjælpen så udleveret i form af en pakke med forskellige oplevelser og julegaver fra AGF og fra vores samarbejdspartnere.

Og her fik vi en hånd fra nogen af de stemningsskabende fans fra Nysir og Samlet for Århus, der hjalp med pakningen og uddelingen til organisationerne, hvorefter de så sørger for, at den kommer ud til de mennesker, der har brug for en hånd i denne tid.

Og i år er der flere end nogensinde, der brug for julehjælp derude. Det fortæller de deltagende organisationer, der bakker op om AGF Julehjælp.

- Vi kan se, at rigtig mange i år har brug for en hjælpende hånd til den kommende jul. Og her gør AGF’s julehjælp en stor forskel og det skaber bare så meget glæde. Nu det fjerde gang vi er med, og det har givet nogle helt fantastiske oplevelser at kunne glæde så mange mennesker. Og samtidig kan vi gi’ de her mennesker en mulighed for en fodboldoplevelse næste år. Så det er så meget værd, at AGF på den her måde er med til at gøre en forskel for mange familier i den kommende juletid, fortæller Hanne Lange fra Børnenes Kontor i Aarhus, som er en af de seks organisationer, der er med i AGF Julehjælp.

De fem andre er Hjemløs i Aarhus, Røde Kors Aarhus, Kirkens Korshær i Aarhus, Dansk Folkehjælp og Frelsens Hær, der altså alle fik besøg af AGF, bæredygtighedsansvarlig, Sine Hausner og en gruppe hjælpsomme tilhængere, som sørgede for at hjælpen kom ud.

Tak til alle der har bidraget og hjulpet til AGF’s Julehjælp 2022.