AGF JULEHJÆLP GØR EN FORSKEL IGEN

11.11.2022 04:47

Julehjælpen vender tilbage - og i år er der ekstra brug for en hjælpende hånd.

Traditionen tro sætter vi i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp gang i AGF JULEHJÆLP. Og selv om det i år kan føles lidt tidligt, så er det altså allerede på søndag den 13. november, hvor FC København kommer til Aarhus og Ceres Park.

Tidligere har vi altid skudt julehjælpen i gang sent i november eller i december, hvor de sidste kampe i året normalt spilles, men i år starter vi altså lidt tidligere. Og det er faktisk en ganske god timing på en lidt trist baggrund.

For i år er der mere end nogensinde brug for julehjælp derude og derfor er det godt at være ude i god tid. Det fortæller de deltagende organisationer, der bakker op om AGF JULEHJÆLP.

- Vi er godt i gang med at modtage henvendelser og ansøgninger om julehjælp, og vi kan se, at rigtig mange i år har brug for en hjælpende hånd til den kommende jul. Og her gør AGF’s julehjælp en stor forskel og det skaber bare så meget glæde.

- Nu det fjerde gang vi er med, og det har givet nogle helt fantastiske oplevelser at kunne glæde så mange mennesker. Og samtidig kan vi gi’ de her mennesker en mulighed for en fodboldoplevelse næste år - det er jo ikke noget, de normalt selv gør. Så det er så meget værd, at AGF på den her måde er med til at gøre en forskel for mange familier i den kommende juletid, fortæller Hanne Lange fra Børnenes Kontor i Aarhus, som er en af de seks organisationer, der er med i AGF JULEHJÆLP. De fem andre er Hjemløs i Aarhus, Røde Kors Aarhus, Kirkens Korshær i Aarhus, Dansk Folkehjælp og Frelsens Hær.

AGF JULEHJÆLP består af en julepakke med mange forskellige elementer. Pakken indeholder blandt andet billetter til AGF’s hjemmekampe på Ceres Park, samt forskellige gaver fra en række af AGF’s trofaste sponsorer som Ceres, Danish Crown, Power, BKI og flere andre. Alt sammen er det med til at forsøde tilværelsen for dem, der modtager julehjælpen.

- Efter de første tre år, hvor vi fik samlet rigtig meget julehjælp ind, er vi glade for at kunne gentage AGF’s julehjælp i år. Det er en måde, hvor vi - sammen med vores gode samarbejdspartnere - kan hjælpe til, at julen bliver bedre for dem, der har brug for en ekstra håndsrækning, siger Sine Hausner, der bæredygtighedsansvarlig i AGF.

AGF JULEHJÆLP er et koncept, som blev lanceret i 2019, hvor AGF samlede julehjælp ind i forbindelse med efterårets sidste hjemmekamp. Siden da er der samlet julehjælp ind for over en to mio. kr. Senest blev der i julen 2021 uddelt julehjælp for 900.000 kr.

- Det er rigtig fedt, at vi får nogle ekstra ting, vi kan lægge i julehjælpen til vores brugere. Jo mere der kommer i julekasserne, jo bedre er det for de familier og hjemløse, der er socialt udsatte. Dermed betyder det også rigtig meget, at AGF støtter med julehjælpen, siger Rikke Sejthen fra Hjemløs i Aarhus.

AGF JULEHJÆLP
Det er fjerde gang AGF gennemfører et julehjælps-projekt.

AGF spiller årets sidste hjemmekamp søndag den 13. november mod FC København.  

De medvirkende organisationer i AGF JULEHJÆLP er: Hjemløs i Aarhus, Røde Kors Aarhus, Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær, Børnenes Kontor. Her kan du selv støtte organisationerne.

Hjemløs i Aarhus

Børnenes Kontor

Røde Kors Aarhus

Kirkens Korshær

Dansk Folkehjælp

Frelsens Hær