LØRDAG: STÆRK DEFENSIV MOD STÆRK OFFENSIV

18.08.2022 06:30

Det er det mest målscorende mandskab mod den næst-stærkeste defensiv, når vi lørdag møder FCM i Herning.

Efter mandagens sejr i Ceres Park venter nu en udekamp for 3F Superligaen, når vi på lørdag den 20.8 kl. 16 møder FC Midtjylland på MCH Arena.

Det er første møde med midtjyderne siden den 7. november sidste år, hvor vi vandt 3-0 hjemme i Aarhus. Vi kommer som bekendt til kampen med en dugfrisk sejr over Lyngby Boldklub i seneste runde, mens FC Midtjylland fik et point med hjem fra AC Horsens i deres seneste kamp.

Det betyder, at vi rejser til Herning som nummer tre i 3F Superligaen, mens FC Midtjylland inden kampen ligger nummer syv i ligaen.

Hvor vi før i tiden havde ganske fint styr på midtjyderne på deres bane, så måtte vi i de to seneste udekampe indkassere et 4-0 nederlag i et par svære kampe.

Men før de par forglemmelige kampe tabte vi kun to ud af otte i Herning. Og de fleste husker nok stadig 3-1 sejren i julen 2019 eller det flotte 4-3 comeback i sommeren 2020.

Seneste sejr i Herning var den 7. marts 2021, da vi vandt 1-0 på mål af Patrick Mortensen.

I alt har vi i 3F Superligaen gennem tiden mødt FC Midtjylland 55 gange. Her har vi vundet de 21 gange, mens midtjyderne står noteret for 26 sejre gennem historien.

På lørdag bliver det en af 3F Superligaens stærkeste forsvar mod den mest målscorende offensiv. Således har vi blot indkasseret tre mål i sæsonen indtil nu - det er kun overgået af FC Nordsjælland - mens FC Midtjylland har lukket 11 mål ind. De har så også scoret flest af alle i ligaen med 13 scoringer. Så et spændende match up på lørdag, hvor der er kampstart kl. 16 i Herning.

Tager man med til MCH Arena, så se nyttig information her, hvor der også er link til billetter.

Interessen for en plads på udebaneafsnittet er stor, så vi opfordrer til, at man hurtig sikrer sig en billet, hvis man tager med til Herning på lørdag.