TUREN GÅR TIL HERNING: TAG MED HOLDET TIL HEDEN PÅ LØRDAG

17.08.2022 07:51

Vi er snart klar til kamp igen i 3F Superligaen. Lørdag kl. 16 gælder det FC Midtjylland på udebane. Her giver vi dig overblikket, hvis man tager turen med til MCH Arena.

Næste kamp for 3F Superligaen er på lørdag den 20. august. Turen går til Herning til en kamp i 6. runde mod FC Midtjylland med kampstart kl. 16.

Billetsalget til kampen findes hos FC Midtjylland. Husk at vælge udebaneafsnittet. For en udebaneplads koster billetten 125 kr. for voksne og 75 kr. for børn i alderen 4-13 år.  

Der er plads til ca. 1000 stående gæster på udebaneafsnittet på MCH Arena. Vi forventer, at der bliver rift om billetterne, så man skal nok ikke tøve for længe med at få fat i sin billet.

Tager man selv en tur til heden med holdet på lørdag, er MCH Arena normalt et stadion med fine parkeringsfaciliteter tæt på. Men på grund af det nyligt overstået VM i hestesport, er der begrænset parkeringsmuligheder på lørdag. Det kan man orientere sig om her.

Man kan også tage toget til Herning. Arriva kører for eksempel med RA 5355 mod Skjern fra Aarhus kl. 13:30 og standser ved Herning Messecenter St. kl. 15:04 - lige i tide til kampstart kl. 16 efter en rask gåtur på en km.

Der går også bus til Herning fra Aarhus. Er man mere til det kan man tage nr. 124 fra Aarhus lørdag kl. 13:25 og ankomme på Herning Station kl. 15:09. Herfra har buslinje nr. 6 og nr. 81 ruter, der kommer tæt på MCH Arena.  

Som normalt arrangerer både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus ture til udekampen som man kan læse mere om via deres respektive sociale medier og hjemmeside.

Vi glæder os til en forhåbentlig god lørdag, hvor vi sammen skal forsøge at fortsætte den gode stime. Støtten både ude og hjemme har været formidabel indtil videre i denne sæson – lad det bare fortsætte lørdag kl. 16.

Her er FC Midtjyllands information til gæstende fans.