LOKALE AGF'ERE GLÆDER SIG TIL LØRDAGENS KAMP

19.08.2022 04:21

Der venter holdet lokal opbakning i Herning i morgen.

I morgen gælder det jo en udekamp i Herning mod FC Midtjylland, der arbejder på at få MCH Arena gjort klar efter et VM i ridesport har præget midtjydernes stadion. Og her får gutterne stor støtte i morgen, hvor udebaneafsnittet bliver fyldt med AGF’ere.

To af dem har ikke så langt til stadion. For man kan som bekendt finde AGF’ere over det meste af kloden. Således også i Herning og Ikast, hvor Ove Jørgensen bor, men hans fodboldpassion befinder sig i Aarhus, hvor han normalt har sæsonkort til Ceres Tribunen på Ceres Park.

- Af og til bliver jeg inviteret ind og se FC Midtjyllands kampe herude, men der er på ingen måde samme stemning som hjemme på Ceres Park. Det er noget helt specielt, og derfor kunne jeg ikke drømme om at stoppe med at bakke AGF op - blot fordi jeg bor herude. Det er helt fint at bo i Ikast og holde med de hvide i AGF - jeg holder fanen højt herude blandt mange FC Midtjylland-fans, fortæller Ove Jørgensen.

På Ceres Park på Ceres Tribunens øverste del kan man også finde Mikkel Lübker (billedet) som på 10. år er sæsonkortindehaver til Ceres Park. Men til daglig bor Mikkel i Herning.

- At være fan af AGF er noget, jeg har fået ind fra barnsben. Jeg er opvokset i Østjylland og har boet i Aarhus i 10 år, så det var helt naturligt at blive fan af dem, som min familie og alle mine venner også var.

- Så startede jeg med at arbejde i Herning i en sort periode for klubben, og siden hed flyttede jeg hertil. Så det har til tider været hårdt - specielt mandag morgen har jeg skullet lægge øre til meget. Men heldigvis er det jo vendt, og særligt i bronzesæsonen var vi flere fans i Herning, der mødtes og tog på sportsbar og så kampene, fortæller Mikkel Lübker, som glæder sig til kampen i morgen i den by, han nu bor i.

- Jeg ser frem til kampen på lørdag. Som holdets stime er lige nu, og hvordan det ellers går med FC Midtjylland, tror jeg på, at der er en god chance for point i Herning. Og jeg kommer på stadion og på udebaneafsnittet med alle de andre AGF’ere.

Hvis du også skal se drengene fra første parket, så er det ved at være nu, at man skal sikre sig en billet. Det foregår hos FCM.dk

Se også en guide til turen til Herning her.