KEVIN YAKOB - DET FØLES HELT RIGTIGT

30.08.2022 10:02

Kevin Yakob er landet godt på Fredensvang efter han ankom som nyeste mand i hvidt i weekenden.

Han blev præsenteret i fredags i pausen af 3F Superliga-kampen mod AC Horsens, hvor han også var gæst på lægterne. Nu har Kevin Yakob så trænet med truppen i nogen dage og vores nye svenske midtbane-mand er allerede faldet godt til blandt sine nye holdkammerater.

- Jeg er blevet taget virkelig godt imod af både truppen og staben, som har fået mig til at føle mig velkommen fra dag et. AGF er en klub med gode faciliteter, og det virker som et rigtig godt sted at være for mig, hvor jeg får de bedste forudsætninger for at blive bedre og udvikle mig som spiller, siger Kevin Yakob, der skiftede til AGF fra IFK Gøteborg i håbet om netop at tage det næste skridt i sin karriere.

- AGF er en klub, der er ambitiøs og bestræber sig på at blive bedre år for år, og det tiltager mig at blive en del af en positiv energi og en kultur, hvor vi skal ’perfome” og blive bedre. Klubben har lagt en god plan for mig og jeg har haft gode og inspirerende samtaler med lederne. Så fra den første interesse var der for mig, føles det rigtigt, siger Kevin Yakob.

Den 21-årige offensive midtbanespiller fik sin debut den bedste svenske fodboldrække i 2018 for en anden Göteborg klub, BK Häcken, men skiftede senere til storebror i byen, hvor det er i denne sæson er blevet til 17 kampe og fire mål for IFK, som tabelmæssigt dog ikke er storebror mere, da Häcken pt. ligger nummer et i Allsvenskan.

Yakob har i IFK på seneste optrådt på den central midtbane, som også er hans favoritposition.

- Jeg er en teknisk god spiller, der godt kan lide at angribe og score mål. I den sidste del af min tid i Göteborg spillede jeg primært central midtbane. Jeg begyndte at score flere mål og lave assits, der hjalp os til at skabe resultater - det er naturligvis også det, jeg håber at gøre her i AGF, fortæller Kevin Yakob, som før sit skifte til Aarhus søgte råd hos en velkendt tidligere AGF’er, der som Kevin også har spillet for begge Gøteborg-klubberne og altså også AGF.

- Jeg har talt med Tobias Sana en del, som jeg kender godt fra vores fælles tid i IFK. Han fortalte meget godt om klubben og byen, og var meget positiv omkring, at AGF kunne være en god mulighed for mig.

- Og mit indtryk er allerede, at AGF er en god klub, hvis man vil udvikle sig som spiller. Jeg er i hvert fald meget glad for min modtagelse, og nu ser jeg frem til at bidrage og til for alvor komme i gang med arbejdet, siger Kevin Yakob, der for første gang kan komme i spil til en kamptrup, når vi torsdag spiller årets første pokalkamp.

Husk også 3F Superliga-kampen den 5.9, hvor vi får besøg af FC Nordsjælland til en spændende kamp i Ceres Park om vigtige point i toppen af 3F Superligaen. Find billet her >>>