IGEN + 10.000? MANDAG SPILLER VI HJEMME IGEN

31.08.2022 03:38

Stor interesse for spændende kamp i næste uge. FC Nordsjælland venter i Ceres Park.

Efter et par udekampe - og en, hvor vi er "hjemme, men ude" i pokalen på torsdag - spiller vi igen hjemme næste mandag, når vi den 5.9 tager imod FC Nordsjælland i Ceres Park.

Nordsjællænderne er rykket op på en flot førsteplads i 3F Superligaen, mens vi er placeret som nummer fire efter vi måtte rejse pointløse hjem fra Horsens i fredags. Så det er en kamp om vigtige point i toppen af 3F Superligaen.

Og der er da også allerede en stor interesse for kampen, hvor billetsalget er godt i gang. Vi går efter igen at bliver over 10.000 til en kamp i Ceres Park. Vi har indtil nu i denne sæson ikke været under netop 10.000 i Ceres Park, hvor tilskuergennemsnittet i sæsonen indtil nu er på 11.515.

Seneste møde med FC Nordsjælland var i foråret, hvor en 2-2 kamp blev en underholdende affære for publikum i Kongelunden. Og i det hele taget opgørene mod FCN blevet nogen målrige af slagsen i den seneste tid, hvor der er scoret 17 mål i de fem seneste kampe. Forhåbentlig bliver det næste mandag til flest mål til hjemmeholdet.

Men skal vi score mere end nordsjællænderne, skal gutterne ha’ alt den opbakning de kan få. Opbakningen og stemningen har været forrygende i Ceres Park i sæsonen indtil nu. Lad os fortsætte med det næste mandag. Billetsalget er i gang.

Husk, at vi inden 3F Superliga-kampen spiller pokalfodbold i Ceres Park allerede på torsdag. Find billet til den kamp her >>>