VELKOMMEN TIL ÅRHUS ROLLING DEVILS

03.11.2021 13:00

Fodbold skal være for alle - også selv om man sidder i en kørestol. Vi præsenterer nu stolt et nyt samarbejde med Århus Rolling Devils, der spiller opvisningskamp i Ceres Arena inden 3F-Superligakampen på søndag.

I AGF mener vi, at fodbold skal være for alle. Også selv om man sidder i en kørestol. Derfor er vi rigtig glade for, at vi op til kampen mod FC Midtjylland på søndag nu kan præsentere et nyt samarbejde med Århus Rolling Devils, der er byens eneste klub for kørestolsfodbold.

Kørestolsfodbold er en sport for mennesker med fysisk handicap. Det spilles som almindelig fodbold - dog med den forskel, at der er fire på hvert hold – i kørestole naturligvis - og kampene varer 15 minutter pr. halvleg og der spilles med to halvlege. Spillet foregår indendørs.

Århus Rolling Devils startede for over 25 år siden som den første klub i Danmark. Den gang var der ganske få spillere af sporten her til lands, men nu er den blevet mere udbredt. Siden Århus Rolling Devils startede er det blevet til mere end ti danske mesterskabet og deltagelse i internationale stævner.

I forbindelse med kampen på søndag mod FC Midtjylland spiller Århus Rolling Devils en opvisningskamp med to hold fra klubben i Ceres Arena. Det er kl. 14. Så kom en tur i Ceres Arena og se hvad sporten går ud på. AL Bank Fanzonen åbner samtidig lige ved siden af.

AGF har efterfølgende inviteret alle medlemmer af Århus Rolling Devils ind for at se kampen mod FC Midtjylland.