AGF’S JULEHJÆLP VENDER TILBAGE PÅ FREDAG

25.11.2021 09:00

Fredag samler vi igen ind til dem, der kan bruge en hånd i den kommende juletid.

I dag er der en måned til jul og i år vender AGF’s JULEHJÆLP tilbage for tredje år i træk efter vi havde premiere i 2019. AGF’s JULEHJÆLP er jo her, hvor vi sammen samler ind til julehjælp til værdig trængende østjyder. Og som altid sker det ved den sidste hjemmekamp inden jul. Den er som bekendt på fredag, hvor vi møder Silkeborg IF kl. 19.

Som tidligere år samler ind ved hjælp af antallet af gæster på Ceres Park. Således går der 100 kr. til velgørenhedsarbejde hos seks århusianske hjælpeorganisationer for hver person, der kommer til kampen. Så bliver vi for eksempel 8.000 på Ceres Park er der julehjælp på vej for 800.000 kr.

Så som om der ikke var grunde nok til at komme til den vigtige og spændende kamp, så er her en grund mere - for alene din tilstedeværelse gør en forskel for dem, der trænger til en hjælpende hånd i den kommende juletid.

- Efter de første to år, hvor vi fik samlet rigtig meget julehjælp ind, er vi glade for at kunne gentage AGF’s Julehjælp. Det er en måde, hvor vi - sammen med vores publikum på Ceres Park - kan hjælpe til, at julen bliver bedre for dem, der har brug for en ekstra håndsrækning. Og jo flere, der kommer til kampen, jo mere julehjælp får vi altså mulighed for at give videre, siger branding- og bæredygtighedschef i AGF, Anne Jensen.

Samarbejde med lokale organisationer


AGF''s JULEHJÆLP sker i samarbejde med seks lokale hjælpeorganisationer: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors, Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus.

- Det er rigtig fedt, at vi får nogle ekstra ting, vi kan lægge i julehjælpen til vores brugere. Jo mere der kommer i julekasserne, jo bedre er det for de familier og hjemløse, som er socialt udsatte. Dermed betyder det også rigtig meget, at AGF støtter med julehjælpen, lød det fra Rikke Sejthen fra Hjemløs i Aarhus i forbindelse med sidste års AGF’s JULEHJÆLP.

- Vi er med, da vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe børnefamilier, der er udfordret i hverdagen. Disse familier har ikke mulighed for at give deres børn en fodbold-oplevelse på Ceres Park. Derfor betyder det rigtig meget, at AGF i julehjælpen også tilbyder en fodboldoplevelse, supplerer Hanne Lange, der er leder hos Børnenes Kontor.

Som tidligere består julehjælpen af gaver fra både AGF selv i form af billetter til kampe på Ceres Park i 2022 og gaver fra mange gode samarbejdspartnere.Alle tæller med


Til AGF's JULEHJÆLP er det alle på Ceres Park, der tæller med. For hver gæst, giver vi 100 kr. i julehjælp. Og alle sæder, hoveder og hjerter tæller. Sæsonkortholdere, sponsorer og billetkøbere - alle billetter tæller. Også vores børnebilletter, hvor børn under 15 år jo kommer gratis til fodbold i Aarhus. Alle tæller i bestræbelserne på at rejse så meget julehjælp som muligt.

Så kom i Ceres Park på fredag. Din tilstedeværelse gør en forskel. Hent billet her >>>>

Fakta om AGF's JULEHJÆLP
Det er tredje AGF gennemfører et julehjælps-projekt
AGF spiller årets sidste hjemmekamp fredag den 26. november mod Silkeborg IF
De medvirkende organisationer i AGF's JULEHJÆLP er:
Hjemløs i Aarhus, Røde Kors Aarhus , Kirkens Korshær m Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær , Børnenes Kontor