YOUNG GUNS I FIRE KAMPE MOD FCM

30.09.2024 08:24

Det blev en resultatmæssig blandet weekend for AGF Talents ældste hold, der alle mødte den samme modstander.

Fire kampe i weekenden for AGF's fire ældste talenthold var alle mod FC Midtjylland. Drengeholdene spillede hjemme på Fredensvang, mens piger var en tur i Vildbjerg.

Det blev til en omgang blandede resultater, hvor AGF U19-holdet åbnede kampene med et 1-0 nederlag lørdag eftermiddag, og det efterlader dem på syvendepladsen med syv point efter fem kampe.

Efterfølgende var det op til AGF U17-holdet at revanchere U19-holdet, og det fik de gjort upåklageligt. 13 minutter efter startfløjtet kunne William Thomsen bringe holdet foran med 1-0, og efter 32 minutter fordoblede AGF U17-holdet føringen efter et selvmål af midtjyderne. Og 20 minutter senere kunne Tomas Kristjansson lukke kampen til 3-0 efter 55 minutter spillet.

Kampen efterlader U17-holdet på en tredjeplads med 12 point efter seks kampe.

Dagen efter var AGF-Talent pigeholdene en tur i Vildbjerg, hvor AGF U19-pigerne startede med at spille mod FC Midtjylland. U19-pigeholdet indledte kampen med at komme bagud efter 14 minutter, og det lignede langt hen ad vejen, at kampen skulle ende således. Det fik Johanne Krøger sat en stopper for, da hun i 76’ende minut udlignede, og sikrede det ene point. Som det jo er i ungdomsrækkerne, så betyder et uafgjort resultat, at holdene skal ud i en straffesparkskonkurrence, og her tabte AGF U19-pigeholdet desværre med 4-3 efter seks spark hver.

Til at runde weekenden af var det AGF U16-pigeholdets tur, som desværre tabte 3-0, hvorfor de stadig befinder sig på sjettepladsen med tre point efter fire kampe.

Alle holdene er tilbage til at spille kontinuerligt, og det betyder at alle hold skal i kamp den kommende weekend. AGF U19- og U17-drengeholdene skal en tur til Silkeborg den 5. oktober, og dagen efter tager AGF U19- og U16-pigeholdene imod Kolding IF hjemme i Vejlby.