RESTAURANT KALAS UDVIDER MED SIDES - OG VOKSER OGSÅ MED AGF

27.09.2024 06:51

To restauranter - et øget nyt samarbejde.

Der findes næppe noget bedre for en århusianer end at gå ud en aften og indtage sit aftensmåltid på en af byens mange gode restauranter.

Især her i den netop overstået sen-sommer, hvor fortove og stræder var fulde af liv og af glade og spisende mennesker. 



Må vi foreslå Restaurant Kalas til det næste restaurantbesøg? Eller SIDES Aarhus, som er det nyeste skud fra Kalas, der fornylig har udvidet og åbnet med en ny restaurant, som tilbyder kød fra grill med et stort udvalg af sides. Ligesom på Kalas er SIDES også garant for en uformel og opmærksom stemning. 



I forbindelse med tilføjelsen af SIDES har Kalas nu udvidet sit samarbejde med AGF til at omfatte begge brands. Så efter et år som erhvervspartner er vi glade for at kunne annoncere, at Kalas nu er ny Bronzepartner i AGF frem mod sommeren 2026.



- Vi har været en del af AGF i et års tid og har været rigtig glade for det. Vores kunder og andre sponsorer har været gode kunder og vi har fået god værdi i samarbejdet med AGF.

- Da vi udvidede og åbnede vores anden restaurant – SIDES Aarhus, der også har til huse i Jægergårdsgade - har vi nu valgt opgradere vores samarbejde med AGF til bronzepartner, siger restauratør og indehaver af Kalas og SIDES, Joachim Marck Nielsen.

Både SIDES og Kalas er garanter for en uhøjtidelig og folkelig restaurant.

På Kalas er maden er inspireret af det klassiske danske køkken i en afslappet oplevelse, hvor servicen er opmærksom, men uformel.

På SIDES er det kød tilberedt over grill, der er i centrum. Også her er stemningen uformel og opmærksom. 



Prøv selv et besøg hos vores nye Bronzepartner. Book et bord og læs mere hos Kalas her >>>

Og prøv den nye SIDES her >>>>