POKALKAMP SPILLES PÅ CERES PARK 

11.09.2024 15:00

Kom til århusiansk pokalaften i Kongelunden den 25. september.

Når vi den 25. september indtræder i dette års Oddset Pokalen bliver det med et lokalopgør mod VSK Aarhus, der som lavere rangerende hold har hjemmebane. Og det er nu faldet på plads, at kampen bliver spillet på Ceres Park - altså den 25. september kl. 17. 

Dermed er der lagt op til en århusiansk pokalfest, når VSK for en stund rykker ind i Kongelunden og bliver værter for kampen, som er 3. runde i Oddset Pokalen. 

Billetsalget starter næste onsdag den 18. september kl. 12. Selv om VSK altså er hjemmehold, stiller vi AGF's billetsystem til rådighed, hvor billetterne kan købes. Derfor optjener man som AGF-fan stadig point, når man køber billet, hvad vi håber mange vil gøre. 

Og i det hele taget vil vi bidrage med opbakning og hjælpe, hvor vi kan, så kampen kan blive afvikles bedst mulig i et tæt samarbejde med VSK Aarhus.

For sammen med VSK skal vi skabe en pokalfest og på den måde også bidrage til, at vores medårhusianere og samarbejdsklub, VSK Aarhus får så mange tilskuere som muligt til kampen. 



Så vi håber at se mange AGF’ere til kampen, som gælder en plads i 4. runde i Oddset Pokalen og altså spilles i Ceres Park onsdag den 25. september kl. 17