NYT STEMNINGSAFSNIT FOR UNGE FANS 

06.09.2024 18:27

Velkommen til Ungdomszonen - et nyt stemningsafsnit på Ceres Park for unge.

Vi oplever heldigvis flere og flere unge fans på lægterne på Ceres Park, hvor mange gerne vil deltage i stemningen, men som ikke kan være med på Stemningsafsnittet på grund af aldersgrænsen på 15 år.

Til kampen mod Brøndby IF den 21. oktober er vi derfor klar med en helt ny tilføjelse til Familietribunen; Ungdomszonen, som er vores nye stemningsafsnit for unge mellem 10 og 14 år. Her kan man trygt opleve kampen med en fed stemning, samtidig med at forældre trygt kan sende deres børn i Ungdomszonen.

Ungdomszonen bliver fremover etableret til udvalgte kampe.

Ungdomszonen er kun for fans mellem 10 og 14 år, og forældre har ingen adgang, men vores ungdomsguides skal nok sørge for at alt går ordentlig til.

Ungdomszonen bliver placeret på B4-øvre på Familietribunen ved siden af Stemningsafsnittet, og har plads til 400 fans stående. Det kræver en Ungdomszonebillet at få adgang til området, der kan købes på billet.agf.dk.

Hvornår salget åbner til kampen mod Brøndby IF, kan du se på agf.dk/billetinfo.

Har du et abonnement til Familieafsnittet, kan du konvertere det til en ungdomszonebillet. Du finder en guide her på kundeservice.agf.dk.

Du kan læse meget mere om Ungdomszonen på agf.dk/ungdomszonen.

Velkommen til Ungdomszonen