NY GROUNDSMAN: AGF'ER FIK SVENDEBREV

13.09.2024 12:33

Svendebrev i hus for AGF'er.

I dag er vi ekstra stolte af et medlem af AGF-familien, som fredag fik sit svendebrev.

For vores kollega Mikkel Torne kan nu kalde sig uddannet Groundsman efter han var til sin svendeprøve på Sandmoseskolen i Brovst, som er et af de steder i Danmark, der uddanner greenkeepere og groundsmen. 



En greenkeeper arbejder som regel med golfbaner og lignende, mens en groundsman har fokus på fodboldbaner - som Mikkel altså har haft og nu har fået svendebrev på. 



Mikkel Torne har været i lære i AGF og dermed en del af det team, som står for træningsbanerne på Fredensvang og kampbanen på Ceres Park, ligesom holdet også er i gang med at forberede banen på næste års midlertidige hjemmebane i Vejlby.



I dag afsluttede han så sin svendeprøve, hvor man på tid viser sine færdigheder i at anlægge en fodboldbane, sin forståelse for græsvækst, rødder og jorden og arbejdet med græsset og overflade.

Og Mikkel gjorde det så fint, at det blev til en A-bedømmelse, som det bedste ud af svendeprøverne på dagen. Naturligvis til stor stolthed for hans chef, Team- og pitch manager i AGF, Nikolai Pold, som var til stede på dagen og klar med lykønskningerne. 


Mikkel Torne fortsætter efter sin uddannelse i AGF - nu som udlært Groundsman.

Et stort tillykke med svendebrevet fra alle os i AGF. Og fortsat god arbejdslyst.