NORDMAND SUPPLERER MÅLMANDSTEAMET I AGF

30.09.2024 14:30

Velkommen til Kristoffer Klaesson, der tiltræder i AGF med det samme og lukker et hul i målmandsgruppen.

Efter Leopold Wahlstedt for nylig kom alvorligt til skade i AGF’s pokalkamp mod VSK, er der opstået et hul i Superliga-truppens målmandsteam.

Det er nu fyldt ud med den 23-årige norske målmand, Kristoffer Klaesson, der kommer til AGF på en aftale frem til næste sommer. 



Klaesson er oprindeligt fra Oslo og fik sin professionelle debut for Vålerenga i 2019. To år efter blev han solgt til Leeds i engelsk fodbold.

Siden er karrieren gået over et kort ophold i den polske storklub Rakow, hvor Klaesson blev fritstillet for en måned siden. Derfor har det har været muligt at tilknytte Kristoffer med det samme. 



- Efter Leo’s meget triste skade, er vi glade for at kunne supplere vores målmandsteam med Kristoffer, som er en dygtig målmand, og som sikrer, at vi med Jesper Hansen, Jonathan Hutters og nu Kristoffer Klaesson, er dækket godt ind på pladsen, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.


Kristoffer Klaesson - der er noteret for 20 kampe for det norske U21-landshold - tiltræder i AGF med det samme på en aftale frem til den 30. juni 2025.

- Jeg er meget glad for denne mulighed i AGF. Det er en spændende klub i en god liga, og jeg ser frem til at bidrage til målmandsteamet og i truppen, siger Kristoffer Klaesson.