MEST VELBESØGTE SÆSONSTART LÆNGE: BLIVER LOKALOPGØRET OGSÅ UDSOLGT?

05.09.2024 11:05

Det er mange år siden der har været så mange tilskuere i en sæson-indledning som i år. Og den flotte opbakning ser ud til at fortsætte til næste hjemmekamp.

Seneste hjemmekamp før landsholdspausen var udsolgt og næsten 15.000 så AGF’erne vinde 4-2 over FC Nordsjælland.

Også den næste kamp på Ceres Park ser ud til at blive udsolgt. I hvert fald kan vi allerede nu konstatere en stor interesse for kampen - selv om vi altså her torsdag den 5.9 er ti dage ude. 



Super1Rent (D) Tribunen er nu udsolgt og flere andre afsnit er ved at blive fyldt op, ligesom vi kan se frem til et pænt besøgt udebaneafsnit med mange silkeborgensere. 

De skal overdøves med sang og opbakning, så planlægger man en tur i Kongelunden næste søndag, er det med at få fat i en billet. Det gør man lige her. 



Kampen starter kl. 14, så med en eftermiddagskamp i sigte er det bare at tage hele familien med og ungerne under armen. Børn mellem fem og 14 år kommer ind på Familieafsnittet for 60 kr., 

Og kom i god tid. AL Bank Fanzonen åbner kl. 11 med hygge og sjov og spas for store og små. 


Den store interesse for lokalopgøret er i øvrigt helt i tråd med sæsonens positive tendens, hvor opbakningen indtil videre har været forrygende. 

Gennemsnitligt har vi et tilskuertal på hjemmebane indtil nu på 12.380, og det er det bedste tilskuergennemsnit i sæsonens første hjemmekampe i over fem år. 

Samlet set har 15.468 tilskuere i snit set os spille - både ude og hjemme. Det er også det højeste tal i en sæsonindledning i mange år. 

Næste søndag den 15. september ser det altså ud til, vi igen bliver mange i Ceres Park til lokalopgøret.

Skynd dig at hente en billet via linket herunder. Så ses vi om 10 dage i Kongelunden til mere fodbold, fest og fællesskab.