MÅLRIG WEEKEND FOR AGF-PIGER

09.09.2024 08:21

AGF's U19 og U16 pige DM hold var de eneste AGF talenthold, som var i aktion i weekenden, og det gjorde de fortrinligt.

Mens AGF's unge drenge holdt kampfri weekenden, så sikrede AGF Kvindefodbolds to talenthold mål, underholdning og sejre til klubben.

Først var U19 pige DM-holdet i aktion søndag den 8. september ved middagstid, hvor det blev til en overbevisende sejr på 5-1 fra U19 pigerne, der nu efter tre kampe har vundet alle tre.

Hannah Foss åbnede for ballet efter 33 minutters spil med en scoring til 1-0, og derfra var det først efter 59 minutter, at Silke Lynge Larsen kunne gøre det til 2-0. Med en halv time tilbage reducerede Team Odense Q, men det skulle vise sig at tænde op for Ida Kirkegaard. Ida Kirkegaard kom på banen i 65’ende minut, og derfra gik det stærkt. I 73’ende minut scorede hun til 3-1, men det var ikke nok. I 83’ende og 90’ende minut fandt hun igen netmaskerne, og lukkede derfra kampen med et hattrick til 5-1.

Efterfølgende gjaldt det U16 pige DM, der også skulle møde Team Odense Q.

Allerede efter 11 minutter stod det 2-0 til hjemmeholdet på mål af Dagmar Willemoes Jørgensen og Asta Sørensen. Dette var kun begyndelsen, da Amalie Klausen kunne sende bolden i nettet efter 54 minutter spillet, hvorfra ni minutter senere gjorde Thea Foss det samme. Ella Stokholm scorede efter 74 minutter og sidst kunne Thea Foss gå fra banen som dobbelt målscorer, da hun efter 85 minutter gjorde det til 6-2. Team Odense Q scorede i 52’ende og 70’ende minut, men rakte ikke til sejr eller point.

Så det endte med en weekend med 11 mål og to sejre for de to AGF Talent-pigehold. Begge hold skal først i aktion igen den 29. september, hvor der venter dem en tur til FC Midtjylland.

Drengene vender til gengæld retur med to spændende kampe mod Brøndby IF i denne uge.