AGF U19 SEJRER OVER UNION BERLIN 

Foto: Union Berlin — 19.09.2024 08:47

En god tur til Tyskland for AGF U19.

Mens der er kampfri i weekenden for de yngre AGF’ere benyttede AGF U19 ugen til at rejse til Berlin til en træningskamp mod Union Berlins U19 hold, der pt. ligger nummer tre i U19 Bundesligaen og spillede Youth League i sidste sæson. 



Kampen blev spillet onsdag på Union Berlins fine nye anlæg, og det blev en rigtig god testkamp for vores young guns.

Efter første halvleg, hvor AGF kom bagud på en omstilling efter 10 minutter, fik holdet kriget sig tilbage og udlignet til 1-1 ved William Rygaard på et hjørnespark fra Frej Elkjær. 


Anden halvleg blev en intens affære med mange dueller og en del frispark. Begge hold ville ikke tabe og det kom til udtryk med en hård fight. AGF kom bedst fra land, da Lukas Falk og Glad Egbedi scorede til 2-1 og 3-1.

Og så måtte AGF’s unge målmand Marius Van Deer Raad i aktion, da der blev dømt straffespark til tyskerne. Det reddede han, men der blev dømt omspark. Det tog Marius sig også af og holdte dermed kampen på 3-1, som også blev slutresultatet. 


- Vi vidste faktisk ikke så meget om, hvad Union Berlin kom med, så kampen var lige så meget for at have fokus på os selv, og skabe det rigtige mindset til sådanne kampe. 

- Og vi fik vist, at vi er dygtige, når vi holder fokus, og vores spil på bolden ser rigtig godt ud. Efterhånden er vi også blevet dygtige til at rette op på de fejl, der kommer i løbet af kampene, og det siger også en del om mentaliteten.

- Der var mange gode præstationer i kampen og vi fik vist, at vi har mange dygtige spillere på de her årgange, som også er klar til at arbejde stenhårdt som et hold for at vinde fodboldkampe. Så det var en rigtig god tur, fortæller cheftræner for AGF U19, Niki Zimling.