AGF KVINDEFODBOLD: TRODS TO MÅL INGEN GEVINST MOD BRØNDBY IF

21.09.2024 15:35

To frisparksmål var i dag ikke nok til at besejre Brøndby IF i sjette runde af Gjensidige Kvindeligaen.

AGF Kvindefodbold tog i dag i mod Brøndby IF's kvinder hjemme på Ceres Park, hvor AGF fik startet kampen fint med et overtag. Men efter 10 minutters tid fik Brøndby opfanget bolden efter en clearing og kunne bringe sig på 0-1 og dermed få den start på kampen gæsterne havde håbet på.

Men AGF kløede på i en helt lige fodboldkamp uden dog at komme til de helt store chancer før den halve time var passeret.

Efter 37 minutters spil tager Sarah Dyrehauge sig af et frispark i venstre side af banen omkring kanten af feltet. Hun lægger den ind lavt på forreste stolpe i et forsøg, der mest af alt ligner noget Brøndby-keeperen, har fuldt styr på, Men det havde hun og udligningen var en realitet.

Flere mål kom der ikke i første halvleg, der var en taktisk præget affære de helt store chancer.

Anden halvleg
Anden halvlegs første mulighed tilfalder AGF. Og igen på et frispark som Sarah Dyrehauge sparker igen, og hun sender en bold ind i feltet med retning mod bagerste hjørne. Bolden får lov at hoppe en gang inde i feltet uden modtager, og den fortsætter helt over i det lange hjørne - så 2-1 til AGF Kvindefodbold efter 53 minutter.

Men glæden over føringen holdt kort. Blot tre minutter efter sender Brøndbys Dajan Hashemi et flot langskud ind fra 20 meter og Katrine Svane kan intet stille op.

Efter 70 minutter får Brøndby IF et hjørnespark, som det lykkes gæsterne at score på og så var hjemmeholdet igen bagud.

Efter 3-2 scoringen er det nu AGF Kvindefodbold, der jagter en udligning. Det giver mulighed for et par skud mod mål, men ikke noget der resulterer i mål. Tættest var Sofie Vendelboe på et hovedstød, men hun sender bolden lidt over mål.

Så dagens kampen slutter desværre 3-2 til Brøndby IF. AGF Kvindefodbold fik lagt et ellers fint pres hen mod slutningen af kampen, men ikke nok til en sejr.

Næste kamp for AGF Kvindefodbold er den 29. september, når FC Nordsjælland kommer en tur til Aarhus.