AGF KVINDEFODBOLD TRAK DET KORTE STRÅ MOD FØRERHOLDET

29.09.2024 14:37

AGF Kvindefodbold tabte søndag til FC Nordsjælland.

AGF’s kvinder var i dag i kamp i Gjensidige Kvindeligaen, hvor vi stod overfor ligaens førerhold fra FC Nordsjælland, som blot har tabt en enkel kamp i turneringen indtil nu, mens AGF har bøvlet mere med at få resultaterne.

Og i dag blev det da også svært - selv om AGF var fint med i kampens indledning. Men efter tyve minutter spillet opfangede FCN et AGF-udspark og kunne bringe sig foran 0-1 i en situation, hvor AGF’s målmand Katrine Svane kort efter måtte lade sig udskifte med en skade.

AGF’erne kom okay igen, men formåede ikke at få skabt de helt store chancer i en kamp, hvor FCN var i kontrol i det meste af tiden. Og efter en time spillet kom nordsjællænderne igennem på et indlæg, som blev vekslet til en scoring til 0-2.

Og den føring kom vi ikke tilbage fra og måtte altså konstatere et nederlag denne søndag i Gjensidige Kvindeligaen.

Med dagens resultat er AGF fortsat nummer syv i Gjensidige Kvindeligaen, men blot med to point op til Kolding IF på sjettepladsen. Næste kamp er på onsdag i Pokalturneringen mod OB, mens vi lørdag den 5. oktober møder Fortuna Hjørring på udebane i Gjensidige Kvindeligaen. 

AGF K vs. FCN K / Gjensidige Kvindeligaen / 29.9 2024
0-2 (0-1)
22’ 0-1: Anna Walter
66’ 0-2: Emilía Ásgeirsdóttir

AGF: 
Katrine Svane (27’ Marie Gade), Sofie Vendelbo (72’ Tina Fremo), Sarah Sundahl, Sofie Louise Jørgensen (72’ Robyn Virginia Mccarthy), Cecilie Winther Johansen (60’ Clara Littrup), Sarah Dyrehauge, Mathilde Rasmussen (60’ Mie Lerche), Signe Baattrup, Mariann Høgh Nielsen, Elvira Bull Nejmann, Julie Mathiasen