AGF KVINDEFODBOLD JAGTER REVANCHE MOD BRØNDBY IF

18.09.2024 18:40

AGF Kvindefodbold kan med en sejr på lørdag passere Brøndby IF i Gjensidige Kvindeligaen.

AGF Kvindefodbold indtager igen Ceres Park, når Brøndby IF's kvinder  kommer en tur til Aarhus til sjette runde af Gjensidige Kvindeligaen på lørdag den 21. september. Tabellen er stadig tæt, men der begynder at danne sig et skel mellem top og bund, og en sejr på lørdag ville give AGF Kvindefodbold en mulighed for at holde toppen i kort snor.

AGF Kvindefodbold er efter fem runder at finde på syvendepladsen. To pladser længere oppe i tabellen er Brøndby IF, der senest spillede 0-0 med Kolding.

Det efterlader dem på en femteplads med fem point efter fem kampe. Så med en sejr i Ceres Park på lørdag til AGF Kvindefodbold, vil Brøndby IF blive passeret i Gjensidige Kvindeligaen.

Et kig på forrige kampe mellem de to hold tyder på, at det kan blive en svær kamp. Ved seneste opgør fik Brøndby IF skovlen under AGF Kvindefodbold og vandt 4-0.

Dog var det AGF Kvindefodbold der løb med sejren kampen forinden, da vi tilbage i april 2024 vandt 2-1 hjemme i Aarhus. De to scoringer kom fra Mathilde Rasmussen. Vi vandt også med tilsvarende cifre i semifinalen i sidste sæsons pokalturnering, men led et samlet nederlag i semifinalerne efter et 3-1 nederlag i returkampen. 

Rent historisk set er det kun blevet til to sejre i ligaen for AGF Kvindefodbold, to uafgjorte resultater, og seks sejre til Brøndby IF (k) i det indbyrdes opgør. I alt har de to hold mødt hinanden 10 gange i Gjensidige Kvindeligaen. 

Brøndby IF har kun hentet et enkelt point på udebane i indeværende sæson, og det ville være fint at bevare det således. For at hive en sejr hjem er der brug for opbakning fra lægterne, og igen byder muligheden sig for perfekte fodboldforhold i Ceres Park, når AGF Kvindefodbold og Brøndby IF tørner sammen lørdag den 21. september kl. 13. 

Find billetter lige her >>>

Kommer man ikke på Ceres Park, kan kampen ses direkte på Kvindeliga.live