AGF KVINDEFODBOLD I STORSEJR I POKALEN

11.09.2024 19:09

AGF's kvinder sikkert videre i Gjensidige Kvindepokalen med en 0-9 sejr i lokalopgør.

Onsdag aften var AGF Kvindefodbold i aktion i kvindernes pokalturnering med deres første pokal-kamp i sæsonen.

Modstanderen var naboerne fra Brabrand IF's kvinder, som til daglig spiller i 2. division. Og relativt hurtigt kunne man se den forskel, der er på divisionsfodbold og Gjensidige Kvindeligaen.

For udeholdet satte sig relativt hurtigt på kampen på Brabrand Idrætsanlæg og et par bolde i dybden til Laura Faurskov røbede lidt af hvad der siden skete - og, at Laura Faurskov skulle få en rigtig god aften.

Efter små ti minutter kunne Faurskov komme først på måltavlen til en føring til AGF. Femten minutter senere var en velspillende Signe Baatrup igen i spil, og med hurtige driblinger ned i banen mod Brabrand målet fik hun sat tre spillere og sendt en afslutning afsted. På riposten var Laura Faurskov igen vågen og kunne sende bolden i nettaget til 2-0.

Lige inden pausen satte Faurskov en tyk streg under en god kamp fra hendes side, da hun score endnu en gang og kunne notere sig et hattrick og en 3-0 føring til AGF ved pausen.

2. halvleg:
Kort inde i anden halvleg fik Sarah Dyrehauge sat et flot pres ned i højre side af Brabrands felt og fandt il Mathilde Rasmussen i feltet som sendte bolden i nettet.

Blot to minutter efter var indskiftet Cecilie Johansen helt fri i feltet, og kunne sætte bolden i det lange hjørne og stillingen var efter 54 minutter 5-0.

Også var proppen gået af flasken og nu var det Mariann Høgh Nielsens tur til at score før Cecilie Johansen scorede igen til 7-0 i det 77’ende minut med hurtige fødder.

Inden publikum, stadionspeaker og Brabrands forsvar kunne nå at agere på 7-0 scoringen, spillede AGF sig flot igennem midten med hurtige afleveringer, og i sidste fod i det flotte opspil kom fra Mathilde Rasmussen, der sendte bolden fladt og sikkert i mål til 8-0.

Brabrand fandt aldrig fodfæste, og et AGF angreb blev afsluttet af en klodset tackling på kanten af Brabrand-feltet som Sarah Dyrehauge placerede bolden flot over muren og i mål til 9-0 efter 81 minutter.

Næste udfordring for AGF's kvinder er en udekamp i Gjensidige Kvindeligaen, når holdet rejser til Sjælland på lørdag til en kamp mod HB Køge kl. 15.