AGF KVINDEFODBOLD BYDER VELKOMMEN TIL ROBYN McCARTHY 

06.09.2024 10:01

Ny forsvarsspiller på plads hos AGF’s kvinder. 


AGF Kvindefodbold har hentet nyt blod til forsvaret i skikkelse af den 25-årige Robyn McCarthy, der kommer til Aarhus fra den portugisiske klub Clube de Albergaria og inden da var hun hos norske IK Grand Bodø.

Nu gælder det århusianske udfordringer for McCarthy, der mest gør sig i centerforsvaret, men kan spille flere pladser på den defensive del af banen.



- AGF er en af de største klubber i Danmark og har gang i et rigtig spændende projekt med kvindefodbolden. Så jeg ser meget frem til at komme i gang og bidrage med min erfaring fra forskellige klubber. Jeg skal gå forrest og bidrage til defensiven med hårdt arbejde og et stort engagement, og det ser jeg meget frem til. 



- Min erfaring fra forskellige lande har gjort, at jeg har prøvet flere forskellige spillestile, så jeg håber at kunne bringe noget af min fleksibilitet ind på holdet. Jeg er klar give alt for holdet og klubben på og uden for banen, siger Robyn McCarthy, der stammer fra Californien i USA, og har spillet college-fodbold for Fresno State Soccer inden hun fik sin første professionelle kontrakt hos Indy Eleven i Indianapolis.



- Jeg ser frem til at føle mig hjemme her i Aarhus, og danne nogle gode relationer til alle omkring holdet, klubben, publikum og bare byen generelt, tilføjer Robyn McCarthy frem mod sin nye tid i Aarhus.


- Vi har søgt efter lidt mere erfaring til vores talentfulde trup og efter en spiller, som kunne styrke vores trup - både i bredden og i kvaliteten, og det har vi fundet i Robyn, som spiller fodbold med en stærkt aggressivitet og stor defensiv styrke. Så vi glæder os over, at hun har valgt AGF som sin nye klub og vi ser frem til at se hende i den hvide trøje, siger chef for AGF Kvindefodbold, Daniel Lauridsen. 



Robyn McCarthy, der har lavet en etårig aftale med AGF, kan få sin debut, hvis hun udtages til AGF Kvindefodbolds næste kamp, som er den 11. september i Gjensidige Kvindepokalen mod Brabrand IF’s kvinder. 



Velkommen til Robyn McCarthy!