AGF’ERE VALFARTER TIL NÆSTE KAMP 



17.09.2024 09:28

Over tusind fans har allerede sikret sig billet til søndagens udekamp. Men der er plads til mange flere århusianere på et stort udebaneafsnit på Lyngby Stadion.

Efter to udsolgte hjemmekampe fortsætter den store opbakning på udebane i næste runde i 3F Superligaen.

Her møder vi Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion søndag den 22. september kl. 16. Og opbakningen til holdet bliver igen stor på udebane på en dag, hvor vi også forventer flot vejr med temperaturer op mod tyve grader. 



Her tirsdag middag er der allerede over 1000 billetter ude til udebaneafsnittet på Lyngby Stadion, hvor der heldigvis er god plads til medrejsende fans. 

Bag målet er der således plads til 2.500, mens der på langsiden - hvor det primære stemningsafsnit bliver - er plads til 500. 

Så hvis man kommer en familie, er tribunen bag målet et fint sted at være, mens stemningsafsnittet på langsiden lige ved siden af endetribunen er for de mere aktive fans. Fordeling af publikum sker ved ankomst. 



Men selv om interessen altså er glohed lige nu, er der altså stadig masser af billetter tilbage, som kan købes lige her >>>



Arrangement inden kampen

Lyngby Boldklub er gode værter og sørger derfor for et prematch arrangement inden kampen. Kl. 13 inviterer Lyngby til After Ski fest med en DJ som sørger for det bedste musik fra Aarhus. Mellem kl. 13 og 15 er der Happy Hour i baren og kl. 15 slutter arrangementet i god tid inden kampen. Prematch festen foregår bag udebaneafsnittet/endetribunen. Adgang til arrangement kræver kampbillet som skal være scannet på vej ind. 



Så kom til Lyngby Stadion i god tid og varm op med andre AGF’ere til den spændende kamp. Vi glæder os til at se jer alle sammen på søndag.

Brug linket herunder for billet til udebaneafsnittet på Lyngby Stadion. Der er kampstart søndag den 22. september kl. 16.