WINDOWMASTER FORSÆTTER OPBAKNINGEN TIL AGF 

02.10.2024 11:08

WindowMaster med frem mod nyt stadion.

De har været med AGF i mange år og har været en trofast og loyal partner i både op- og nedture.

Nu fortsætter WindowMaster med at bakke AGF op i en ny aftale, som betyder, at WindowMaster er partner frem til, at vi rykker ind på en ny hjemmebane i sommeren 2026. 



Således har WindowMaster forlænget deres aftale som Guldpartner i AGF i et partnerskab som i den nye periode blandt andet får fokus på AGF’s kommende nye og moderne akademi, hvor WindowMaster bidrager med sin store ekspertise indenfor ventilation og klimastyring. 

WindowMaster er nemlig eksperter i ventilation og bæredygtigt indeklima, og er nogen af de bedste i verden indenfor deres felt. Derfor har de leveret en klimastyringsløsning til AGF’s nye akademi som kommer til glæde og gavn for de fremtidige talenter i AGF, der rykker ind på det nye akademi på Fredensvang.



- Aarhus har altid været et vigtigt område for os og vi har i de senere år leveret flere løsninger til nogle af de nye og markante bygninger i byen. Og med vores mangeårige tilknytning til AGF, er det naturligt for os at hjælpe med etableringen af klubben nye akademi i forbindelse med vores fortsatte samarbejde.

- Vi har know-how’en og teknologien til at gøre en forskel i faciliteterne for fremtidens fodboldspillere, siger adm. direktør for WindowMaster, Erik Boyter, der har bakket op om AGF gennem rigtig mange år.

Blandt andet som bestyrelsesmedlem i starten af 00’erne, hvor han var med til at navigere AGF gennem krise og udfordringer, ligesom han også har været i ledelsen af Pressalit, som var hovedsponsor i AGF i 1990’erne. Og da AGF senest spillede i 1. division for ti år siden, trådte WindowMaster første gang til med opbakningen. 



Samarbejdet mellem AGF og WindowMaster handler dog ikke blot om en mangeårig loyal opbakning, et tæt samarbejde og om godt indeklima. Der er også en god forretningsmæssig vinkel i det. 


- AGF’s platforme og vores samarbejde er med til at tegne vores profil og udbrede kendskabet til vores virksomhed. WindowMaster har - med vores bæredygtige indeklimaløsninger - et stort vækstpotentiale i Danmark og udlandet, og det er vores ambition at bringe virksomheden til et nyt niveau. Og det kan blandt andet ske ved et partnerskab med en stor 3F Superliga-klub, som AGF. 



- Vi mener også det er vigtigt, at vi - som en aktiv virksomhed i byen - tager del i byens kulturelle liv og identitet, og her spiller AGF en stor rolle som byens hold. Så alt i alt er det en fornøjelse at kunne fortsætte vores gode samarbejde, tilføjer Erik Boyter.

I AGF er stoltheden stor over, at WindowMaster har valgt at fortsætte samarbejdet.



- Det er meget glædeligt, når en så tæt og loyal partner som WindowMaster med Erik Boyter i spidsen, vælger at fortsætte sit samarbejde med AGF. Det er vi ydmyge og stolte over, og vi tager vi som et tegn på, at de muligheder, vi kan tilbyde, er relevante og nyttige, og ikke mindst, at et langvarigt samarbejde har båret frugt for begge parter. Så vi er meget glade over forlængelsen, og ser nu frem til et fortsat godt og tæt samarbejde, siger, adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen. 



Se mere om WindowMaster her >>>