UWE RÖSLER INDEN MANDAG: HER SKAL VI SKRUE OP 

20.10.2024 08:41

Cheftræner Uwe Rösler og hans mandskab jagter en sejr mandag aften i et klassisk opgør foran et velbesøgt Ceres Park.

Statistikken ser god ud mod mandagens modstander - Brøndby IF, hvor vi er ubesejret i de seneste fire kampe i 3F Superligaen og har vundet de seneste to kampe mod Brøndby IF på udebane.

Nu gælder det en hjemmeudgave af det klassiske opgør i dansk fodbold, hvor begge hold kommer ind oven på en landskampspause - klar til at genoptage 3F Superligaen med et brag af en kamp foran et tæt besat Ceres Park. 

- Vi skal steppe op på nogen områder. Jeg ser gerne vi bliver mere effektive og vores relationer skal sidde bedre, og vi skal være klogere end vi var i Viborg i seneste kamp, så vi kan give vores fans en sejr, lyder det fra cheftræner Uwe Rösler, som har trænet godt med truppen oven på en landskampspause, der blandt andet bød på en nyttig testkamp mod tyske HSV.

Nu er der altså 3F Superligaen på programmet igen og en modstander, som cheftræneren ser som en af de bedste i ligaen.

- Brøndby har nok en af de bedste trupper i Superligaen. Så vi skal steppe op og forsøge at være mere aggressive som hold. Det handler også om at få vundet bolden de rigtige steder og lave et godt genpres.

- Endnu en gang bliver det en god udfordring for os, men vi glæder os og ser frem til det. Gør vi det godt foran et fyldt Ceres Park, har vi en chance for at skabe en god aften for os og vores tilhængere, lyder det fra Rösler. 

Vi forventer et tæt besat Ceres Park på mandag, hvor der er kampstart kl. 19. Så det er med at få fat i en billet, hvis man stadig mangler. Det gør man via linket herunder.