TRE UD AF FIRE FOR YOUNG GUNS I WEEKENDEN

07.10.2024 08:34

Det blev til tre sejre for de ældste AGF Talent-hold i weekenden.

De fire ældste AGF Talent-hold var igen i weekenden i spil. Og det blev til en af de bedre weekender, hvor tre af holdene hev en sejr med hjem.

AGF U19-holdet startede ud mod Silkeborg IF, og her løb Mark Steffensen afsted med hovedrollen. Kampen blev spillet i Silkeborg, og det var en lidt stille affære. Mark Steffensen fejrede sin U17-landsholdsudtagelse med det kampafgørende 1-0 mål efter 62 minutters spil. U19-holdet har nu spillet seks kampe, og med sejren i Silkeborg er det blevet til 10 point og en femteplads.

For AGF U17-holdet gjaldt det også Silkeborg IF. Allerede efter 10 minutter kunne Linus Würtz Thieler bringe AGF foran, og denne føring fordoblede Valdemar Rosenberg efter 34 minutters spil.

Derefter slog Tomas Kristjansson til med fire mål. Første mål scorede han efter 46 minutter, og hattricket var fuldendt med to minutter tilbage af kampen - men alligevel var der tid til den fjerde scoring der faldt i det 90’ende minut. Det lykkedes kun Silkeborg IF at score en enkelt gang, og derfor endte kampen 6-1.

AGF U17-holdet befinder sig nu på en andenplads med 15 point efter syv kampe.

Dagen efter tog AGF Talent-pigeholdene imod Kolding IF i Aarhus. Kolding IF var oplagte på dagen, og kunne også tage fra Aarhus med en 4-1 sejr, hvor det kun lykkedes Johanne Krøger at finde netmaskerne. Resultat efterlader U19-pigeholdet på en tredjeplads med 10 point efter fem kampe spillet.

Efterfølgende var det op til AGF U16-pigeholdet at revanchere U19-pigeholdet. Det lykkedes dem i komfortabel stil. Her var Amalie Klausen blandt andet storspillende, og hun scorede allerede til 1-0 efter 10 minutters spil. Lige inden pausen var det Maja Nordin Frosts tur, og hun kunne gøre det til 2-0 efter 45 minutter. Amalie Klausen fandt efter 73 minutter igen frem til netmaskerne, og kunne gøre det til 3-0.

Det skulle dog ikke ende sådan, da Kolding IF fik reduceret til henholdsvis 3-1 og 3-2 med seks og fire minutter tilbage af kampen. Det lykkedes dem dog ikke at tage de tre point fra AGF U16-pigeholdet - og det gav dem altså sæsonens anden sejr.

De næste kampe for AGF Talent-drengeholdene er først den 19. oktober på grund af landsholdspause. For AGF Talent-pigeholdene er der allerede kamp igen den 12. oktober, hvor de to hold skal til Brøndby.