Stemningsafsnittet

20.08.2024 04:00

På stemningsafsnittet står vores mest aktive fans, som bidrager til at stemningen på hjemme- og udebane altid er højlydt.

For at sikre dig den bedste oplevelse på hjemmebane finder du herunder information om Stemningsafsnittet.

Vær opmærksom på, at udsynet i dette afsnit kan være begrænset på grund af flag og bannere, og du står tættere sammen end andre sektioner, hvilket også afspejler billetprisen.

På Stemningsafsnittet har vi en række anbefalinger for at skabe rammerne for den bedste stemning og samtidig informere medfans om, hvad der forventes:

Aldersgrænse 15+: Du skal være fyldt 15 år for at komme ind på Stemningsafsnittet. Stemningen er mere intens og passioneret end andre afsnit, og derfor mener vi det er mest ansvarligt med en aldersgrænse på 15+.

Hvis du er mellem 10-14 år, vil der til udvalgte kampe være stemningsafsnit i Ungdomszonen.

Stemningsafsnittet er et ståafsnit: Det forventes at du står op under kampen for at bidrage til stemningen. Ved at stå op viser du dine medfans, at du ønsker at bidrage til stemningen og sammen være med til at skabe en fantastisk ramme om kampen.

Bidrag til stemningen: Ved at købe billet til Stemningsafsnittet forventes det, at du bidrager til den gode stemning. Afsnittet er dedikeret til fans, som ønsker at skabe stemning under hele kampen, som kan mærkes og smitter af på hele stadion.

Derfor opfordres der til at købe billet til et andet afsnit, hvis du ikke ønsker at være deltagende.

Hvis du har billetabonnement, kan du trække en gratis billet til kampen, og ellers kan du købe på billet.agf.dk.