MORTENSEN GLÆDER SIG TIL KLASSIKER

19.10.2024 12:49

Han har scoret i de seneste tre kampe mod Brøndby IF. Mandag ser Patrick Mortensen frem til en ny udgave af det klassiske opgør.

Patrick Mortensen scorer (næsten) altid mod Brøndby IF. Således har anføreren scoret 10 mål mod Brøndby IF i AGF-trøjen over 17 møder i 3F Superligaen. Og han har haft en afgørende fod med i afgørende scoringer i de seneste tre kampe mod Brøndby IF.



Nu mødes AGF og Brøndby IF igen, og Patrick Mortensen glæder sig til en ny udgave af det klassiske opgør oven på en landsholdspause. 

- Det er altid fede og intense kampe mod Brøndby, som oftest også er underholdende for tilskuerne. Der er tit en del mål - det var der dog ikke i den seneste. Men det har der været tidligere.

- Vi har en sund respekt for dem, men vi spiller på hjemmebane og går efter en sejr på mandag, siger Patrick Mortensen, som altså scorede sejrsmålet i seneste kamp mod Brøndby IF, som vi vandt 1-0 på Brøndby Stadion.

Men i de senere kampe har vi savnet en sejr. Den må meget gerne komme på mandag.



- Vi har ikke fået alle de sejre, vi havde håbet på i de sidste kampe, men det kunne også ha’ set værre ud end det er. Vi er ubesejret i mange kampe i streg og er svære at slå, og så mangler vi lige at få det tippet over til os - det skal vi gøre på mandag, så vi kan få de tre point, tilføjer Patrick Mortensen, som man kan møde i Før Kampen på AGF Play+. 


Der er kampstart kl. 19 på mandag. Der er stor interesse for at være med på Ceres Park til storkampen. Så det er med at få sikret sig en billet. Det gør man via linket herunder. 



Og her kan man nyde et gensyn med mål fra Mortensen og andre AGF’ere mod mandagens modstander.