FLERE AGF’ERE I LANDSHOLDS-AKTION 

02.10.2024 15:38

En masse AGF’ere skal i aktion i den kommende landsholdspause.

Når næste Superliga-runde er overstået i weekenden, er det tid til endnu en landsholdspause. Det betyder endnu en gang, at en del AGF’ere skal repræsentere deres respektive landshold.

Mikael Anderson er igen udtaget til Islands landshold, der skal spille UEFA Nations League B. Island møder Wales den 11. oktober og Tyrkiet den 14. oktober – begge kampe spilles på hjemmebane for Island. 



Flere AGF’ere på U21 landshold

Endnu engang kan AGF - sammen med østrigske Sturm Graz - notere sig at være den klub med flest repræsentanter på det danske U21-landshold.

For Jonas Jensen-Abbew, Jacob Andersen og Tobias Bech er alle blevet kaldt op til at skulle repræsentere Danmarks U21-landshold i en kamp om kvalifikation til U21 EM mod Island. Kampen spilles i Vejle den 15. oktober. 


Kristian Arnstad skal også i kamp om en plads til U21 EM. Norges U21-landshold møder Irland og Tyrkiet i kampe den 11. og 15. oktober for en plads til U21 EM i 2025.

Fra Superliga-truppen skal Luka Callø også afsted. Callø er således udtaget til det danske U19-landshold, når de tager til Spanien for at møde Frankrig, Portugal og Belgien i testkampe fra den 9.-15. oktober, der skal agere som forberedelse til EM-kvalifikationen til november.



På det danske U18-landshold finder man Frej Elkjær Andersen, der skal med til Marokko, hvor Danmark skal spille to kampe mod værtsnationen den 11. og 15. oktober. 



Det danske U17-landshold skal også spille EM-kvalifikation den 9. og 15. oktober, og i den forbindelse er Adam Fuglsang og Mark Ian Steffensen udtaget.



Glad Egbedi har lige været med det svenske u17 landshold i Estland. Her mødte de Estland 2 gange og Glad scorede i begge kampe.

I forrige uge fik Mikkel Bro Debut for det danske u16 landshold i en turnering i Tyrkiet. Mikkel scorede sejrsmålet i 1-0 sejren over Rumænien.



På pige- og kvindesiden er Clara Littrup og Elvira Nejmann fra AGF's kvinder udtaget til det danske U19 landshold. De resterende kvindelandshold udtages senere på måneden.