21.10.2024 09:31

U19 og U17 vandt begge deres kampe i weekenden, og U17 ligger sig dermed i spidsen af DM-ligaen.

I weekenden var begge AGF Talent-drengeholdene i aktion på Fredensvang, hvor Randers Freja FC var på besøg.

Her var det U19-holdet, der spillede første kamp klokken 14, i hvad der blev nogle målrige 90 minutters fodbold.

Allerede efter 11 minutter bragte Stefen Tchamche U19-holdet foran, og blot 11 minutter efter fik Noah Strandby det maksimale ud af et straffespark, og altså efter 22 minutter stod AGF U19-holdet med en 2-0 føring.

Inden Aksel Halsgaard stjal rampelyset, fik Randers Freja FC reduceret til 2-1, men det blev hurtigt glemt. Fire minutter efter reduceringen gjorde Aksel Halsgaard det til 3-1, og efter 67 minutters spil fandt han endnu engang frem til netmaskerne til stillingen 4-1. Flere mål lod sig dog vente, og her kom Frederik Emmery ind i billedet med sin scoring til 5-1, der i denne omgang ikke skulle være slutresultatet, da Randers Freja FC fik reduceret til 5-2 med fem minutter igen - til hvad der også blev slutresultatet.

Herfra var det op til AGF U17-holdet at følge trop, hvilket de formåede på fornemste vis. Fire minutter inde i opgøret kunne Tomas Kristjansson fortsætte sin gode form fra før landsholdspausen, og bringe U17-holdet foran med 1-0. Tyve minutter senere var det Wissam Maaroufs tur til at komme på måltavlen, og han gjorde det til pausestillingen 2-0. Anden halvleg var nu et spørgsmål om at køre resultatet sikkert hjem, og hertil havde indskiftede Johan Friis Mortensen en indsigelse. Blot otte minutter før tid lukkede han nemlig kampen til 3-0.

For U19-holdets vedkommende betyder de tre point nu, at man efter syv kampe befinder sig på en femteplads med 13 point i U19 DM Drenge Ligaen.

Lidt anderledes står det til for U17-holdet, der efter otte kampe fører U17 DM Drenge Ligaen med 18 point. Dog ligger der fire forfølgere med 16 point, og det er derfor et tæt kapløb med kun to point til femtepladsen.

Denne weekend har betydet pause for AGF Talent-pigeholdene på grund af en landsholdssamling, og derfor er næste kamp for de to AGF Talent-pigehold først igen den 3. november, når Fortuna Hjørring kommer til Aarhus.

AGF Talent-drengeholdene skal dog allerede i kamp igen den 26. oktober, hvor FC Nordsjælland kommer en tur til Fredensvang.