AGF KVINDEFODBOLD VIDERE I POKALEN

02.10.2024 17:47

AGF Kvindefodbold videre til kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen efter en 2-1 sejr i en intens sejr over OB.

Onsdag aften spillede AGF Kvindefodbold 4. runde i Gjensidige Kvindepokalen mod OB på Fredensvang. Kampen blev en intens oplevelse, hvor AGF kom bedst i kontrol og til den første chance, da Elvira Nejmann kom igennem og headede bolden forbi OB Q’s keeper, men chancen blev clearet af en fynsk forsvarsspiller.

Efter 28 minutter fortsætter det højintense spil med mange dueller og en del halve chancer. Det giver blandt andet mulighed for Mariann Høgh til at drive bolden frem gennem midten. Hun dribler en modspiller, der ender i græsset, og derefter sender hun et langskud afsted mod det lange hjørne - 1-0 til AGF Kvindefodbold, som holdt stillingen til pausen.

Anden halvleg
Anden halvleg startede godt ud for hjemmeholdet. Efter 52 minutters spil trak Elvira Nejmann ind i banen og sendte en perfekt høj stikning over OB Q’s forsvar, hvor Signe Baatrup kom i dybden, tog bolden flot ned og derefter i en flot bue over OB's målvogter til stillingen 2-0 til hjemmeholdet.

2-0 målet fik OB op ad banen og fynboerne pressede nu på. De skulle nu bruge mål og to af slagsen for at få kampen i forlænget spilletid.

En stor chance til OB efter 65 minutter tog Marie Gade sig af med en stærk redning, men ellers blev gæsterne aldrig for alvor farlige.

Hen mod slutningen af anden halvleg var det stadig OB, der sad på spillet i jagten på på mål, men AGF Kvindefodbold var ikke ude af kampen, og med en masse indskiftninger formår begge hold at fastholde det høje tempo.

Med fem minutter igen gav OB's høje pres pote og fik reduceret til 2-1. Det affødte et endnu større pres, men vi fik afværget det hele og kan nu glæde sig over en plads i kvartfinalen efter en intens afslutning.

Modstanderen i kvartfinalen af Gjensidige Kvindepokalen er endnu uvist, da flere af kampene mangler at blive spillet.

AGF Kvindefodbold skal allerede i kamp igen den 5. oktober, når turen går til Hjørring, hvor vi skal møde Fortuna Hjørring.