AGF KVINDEFODBOLD TIL HJØRRING I WEEKENDEN

04.10.2024 10:42

AGF Kvindefodbold skal i ottende runde af Gjensidige Kvindeligaen til Hjørring lørdag den 5. oktober klokken 13.

AGF Kvindefodbold skal allerede i kamp igen kun fire dage efter pokalsejren mod OB Q.

Lørdag den 5. oktober tager AGF Kvindefodbold således turen til Hjørring, hvor Gjensidige Kvindeligaens andenplads, Fortuna Hjørring, venter.
Fortuna Hjørring kommer til kampen fra et 0-0 opgør mod HB Køge i Gjensidige Kvindeligaen. 

AGF Kvindefodbold tabte deres seneste kamp i Gjensidige Kvindeligaen til FC Nordsjælland med 2-0.

Efter seneste runde har alle hold i Gjensidige Kvindeligaen mødtes indbyrdes, og det betyder altså, at AGF Kvindefodbold allerede har mødt Fortuna Hjørring en gang denne sæson.

Den 24. august vandt Fortuna Hjørring 3-0 i Ceres Park, og kampen i weekenden giver altså AGF Kvindefodbold muligheden for revanche.

Stillingen lige nu er ikke på AGF Kvindefodbolds side, da vu pt. befinder sig på en syvendeplads med tre point efter syv kampe, hvorimod Fortuna Hjørring ligger på andenpladsen med 17 point. Med en sejr vil AGF Kvindefodbold dog kunne gå forbi Kolding IF i tabellen, og dermed rykke over playoff stregen – forudsat at Kolding IF smider point.

Det kan lyde som en stor mundfuld at skulle tage til Hjørring efter en sejr, men den 2. oktober havde AGF Kvindefodbold besøg af OB Q i Gjensidige Kvindepokalen, og fik i den forbindelse spillet noget af den bedste fodbold fra deres side i indeværende sæson.

Der skal dog også fodbold ud over det sædvanlige til at slå Fortuna Hjørring. Set over de seneste 10 opgør i Gjensidige Kvindeligaen mellem de to hold, så har Fortuna Hjørring vundet ni og det er blevet til pointdeling en enkelt gang.

Historisk ser det altså svært ud, men hvis AGF Kvindefodbold kan finde ind til spillet fra kampen mod OB Q forleden, så er der helt klart potentiale.

Der er lagt op til en spændende omgang fodbold den 5. oktober klokken 13 i Hjørring, hvor to hold har meget at spille for i hver deres ende af tabellen, men det er også oftest en af de kampe, hvor alt kan ske.

Husk at du kan se alle AGF's kampe i Gjensidige Kvindeligaen på Kvindeliga.live