AGF KVINDEFODBOLD SEJRER I BRØNDBY

19.10.2024 13:22

AGF Kvindefodbold tog lørdag en flot 1-0 sejr på udebane i Brøndby.

AGF Kvindefodbold tog i dag en meriterende og flot sejr på udebane over Brøndby IF, og fik dermed hentet vigtige point i bundstriden i Gjensidige Kvindeligaen, hvor vi nu er tilbage og igen tæt på mesterskabsspillet.

Det blev som ventet en kamp med værterne i teten, men AGF’erne stod rigtig godt i mod i dag og havde intet problem med at overlade initiativet til Brøndbyerne som havde svært ved at finde de gode løsninger.

Og når de så endelig kom igennem tog målvogter Marie Gade fra i AGF-målet. Gade havde heldigvis for AGF’erne i det hele taget handsker med i dag og stod en forrygende kamp i målet som i høj grad var medvirkende til, at vi kunne gå til pause med 0-0.

(Foto: Brøndby IF Women)

Kort inde i anden halvleg kom AGF’erne rigtig godt igennem på et kontraangreb, som Signe Battrup startede på midten af banen og tog selv løbet op i Brøndbys felt, hvor hun modtog bolden igen og sikkert kunne bringe gæsterne foran.

Ikke helt efter spil og chancer, synes hjemmeholdets tilskuere nok, men det var vi ligeglade og kæmpede videre.

Med stigende desperation pressede Brøndby på og fik i perioder også presset AGF’erne ubehageligt langt tilbage i takt med at tiden gik.

Men AGF’erne forsvarede sig bravt og hvad der kom i gennem tog Marie Gade sig af i målet - dog måtte vi også få hjælp af stolpen en enkelt gang.

Men til sidst kunne gæsterne fra Aarhus rejse armene triumferende i vejret og glæde sig over tre vigtige point på en svær udebane efter en rigtig flot arbejdssejr, hvor AGF'erne efterlod alt på banen.

BIF vs. AGF / Gjensidige Kvindeligaen / Brøndby Stadion Bane 2 / 19.10 2024

0-1 (0-0)

50’ 0-1: Signe Battrup