AGF KVINDEFODBOLD KÆMPER OM VIGTIGE POINT PÅ LØRDAG

10.10.2024 17:10

Uhyre spændende kamp venter AGF's kvinder lørdag i Ceres Park kl. 15. Der er fri entré og AL Bank Fanzonen åbner kl. 13 til Børnenes Dag.

Lørdag den 12. oktober spiller AGF Kvindefodbold en spændende kamp om vigtige point i Gjensidige Kvindeligaen. B.93 kommer en tur til Ceres Park til sæsonens andet møde mellem de to hold. Første kamp mellem de to hold i indeværende sæson var tilbage den 30. august og endte 1-0 til AGF Kvindefodbold.

Det er den niende runde af Gjensidige Kvindeligaen, og AGF Kvindefodbold går ind til opgøret som nummer otte i ligaen med tre point, og en sejr ville derfor tage holdet et stort skridt mod kvalifikation til mesterskabsspillet.

Med en sejr vil vi netop rykke over B.93 i Gjensidige Kvindeligaen, da de har fem point og ligger nummer seks - og hvis Kolding IF også smider point, så vil en sejr tage os op i top seks. 

Rent historisk er B.93 en modstander AGF Kvindefodbold plejer at have styr på. Vi har spillet syv indbyrdes opgør, og det er blevet til fire sejre for AGF Kvindefodbold, og kun en enkelt sejr for B.93.

Hvis udfaldet lørdag skal ende med en sejr, så skal det gode spil fra pokalsejren mod OB Q med. Her scorede en velspillende Signe Baatrup blandt andet, og det offensive spil har generelt i denne sæson gået meget igennem hende.

Skulle det komme fra en anden end Signe Baatrup, så kunne vores anfører, Sarah Dyrehauge, være oplagt - hun lavede blandt andet to mål på frispark mod Brøndby IF, og hun er i den anledning den mest scorende fra AGF Kvindefodbold i Gjensidige Kvindeligaen.

Det bliver en spændende kamp på lørdag i Ceres Park, og forhåbentlig bliver det til en sejr. Under alle omstændigheder er der lagt op til en masse mål, da der over de seneste syv indbyrdes kampe mellem de to hold er der blevet scoret 21 mål, og de 14 af dem kommer fra AGF Kvindefodbold.

Egekilde har sørget for gratis entré til kampen, så muligheden for at støtte AGF Kvindefodbold er oplagt, og opbakning fra lægterne kan være afgørende i at hjælpe holdet på vej mod en sejr.

Find din gratis billet i linket herunder.