RESTAURANT FREDERIKSHØJ OG AGF FORTSÆTTER TÆT PARTNERSKAB 

27.11.2024 12:45

Kendt restaurant og AGF forlænger samarbejdet.

Et Jesper Hansen udspark fra Ceres Park ligger en af byens mest kendte og afholdte restauranter. Og spørger man den internationale Michelin Guide, er det også en af byens bedste. 



Restaurant Frederikshøj hører til den absolutte elite i dansk gastronomi, og gennem flere år har de også hørt til AGF som trofast Guldpartner i AGF’s partnerkreds. 



Nu har AGF og Restaurant Frederikshøj givet håndslag og brudt brød over en forlængelse af partnerskabet, så Restaurant Frederikshøj også er partner til udgangen af 2027. Dermed tager vores nabo rejsen med ind på et nyt stadion i Marselisborgskovene, hvor Frederikshøj også holder til. 



- For mig er AGF mere end fodbold - det er en del af byens identitet og et fælles åndehul, hvor vi samles på tværs af byen. Med vores placering tæt på stadion, er det fantastisk at være en del af den energi og det fællesskab, som klubben samler omkring sig.



- Så vi er meget glade for forlængelsen og ser frem fortsætte samarbejdet og være med på rejsen mod en spændende fremtid, hvor både Frederikshøj og AGF kan bygge videre på et succesfuldt samarbejde frem mod et nyt stadion, siger indehaver og kok Wassim Hallal, som med et bankende hjerte også er AGF-ambassadør og også som sådan er en flittig gæst på Ceres Park. 



- En dag på stadion med min familie er et åndehul for os alle. Jeg elsker stemningen på stadion, og en sejr til AGF giver mig en form for energitilskud til de kommende arbejdsdage.

- Sådan har flere af vores medarbejdere også og også derfor giver det god mening for os, at fortsætte et partnerskab med AGF, som giver både os og klubben en række fordele, tilføjer Wassim Hallal. 

Restaurant Frederikshøj er ofte værter for forskellige eksklusive AGF-arrangementer for andre sponsorer og samarbejdspartnere.

Som da en anden AGF-ambassadør Thomas Helmig eksklusivt optrådte til et kulinarisk arrangement i foråret.



Nu er der nye muligheder for fremtidige arrangementer hos Restaurant Frederikshøj eller den nyere gastronomiske tilbygning, anx som serverer nyfortolkninger af klassiske, danske frokost-anretninger af de bedste råvarer i en naturlig forlængelse af Frederikshøjs stolte traditioner.



Om Frederikshøj
Restaurant Frederikshøj har siden 2009 været ejet Wassim Hallal, som også er chefkok på stedet. I 2015 kom Frederikshøj på det internationale gastronomiske landkort med den første Michelin-stjerne. Den blev i 2022 i fordoblet til to stjerner, og på samme tid modtog Wassim Hallal en personlig hæder med Michelins mentorpris. 



Køkkenet på Restaurant Frederikshøj præsenterer kogekunst på allerhøjeste niveau - vibrerende, alsidig og nytænkende, der på tværs af de stilistiske greb kompromisløst fokuserer på det perfekte måltid, den koncentrerede velsmag, årstidens bedste råvarer og den korteste vej fra jord til bord. 



Se mere her >>>